طرز تهیه مافین هات داگ

پنج‌شنبه 24 تیر 1400 آشپزی

در این مقاله طرزتهیه مافین هات داگ یا همان هات داگ لقمه ای را به شما اموزش میدهیم.مافین هات داگ میان وعده یا پیش غذایی خوشمزه است که طرز تهیه ای بسیارآسان و سریع دارد. این مافین ها را با انواع سس ها میتوانید نوش جان کنید. این فینگر فود لذیذ را میتوانید برای مهمانی هایتان تدارک ببینید.

مواد لازم:

  •     شکر 1/2 فنجان
  •     تخم مرغ 2 عدد
  •     آرد ذرت 1 فنجان
  •     آرد 1 فنجان
  •     هات داگ 8 عدد
  •     باترمیلک 1 فنجان
  •     کره آب شده 1/2 فنجان
  •    نمک 1/2 قاشق چایخوری
  • جوش شیرین 1/2 قاشق چایخوری

طرز تهیه:

فر را روی 190 درجه سانتیگراد قرار دهید.کره آب شده و شکر را در کاسه ای بریزید و با هم ترکیب کنید. تخم مرغ ها را اضافه کنید و هم بزنید، سپس باترمیلک را به ترکیب اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.در کاسه دیگری جوش شیرین، آرد ذرت، آرد و نمک را با هم ترکیب کنید. سپس این مواد را در دو نوبت به کاسه اولی اضافه کنید و خوب هم بزنید تا خمیری یکدست حاصل شود.

کف یک قالب مینی مافین را با اسپری روغن کمی چرب کنید. سپس یک قاشق غذاخوری از خمیر ذرت داخل هر قالب بریزید. هات داگ ها را به قطعات 2-3 سانتی برش بزنید و وسط هر خمیر یک تکه هات داگ قرار دهید. دقت کنید که بیش از حد خمیر داخل قالب نریزید زیرا مافین بعد از پخت کمی افزایش حجم خواهد داشت.

قالب مافین را به مدت 8 الی 12 دقیقه داخل فری که از قبل گرم شده قرار دهید تا نان ذرت برشته و طلایی شود. سپس قالب را بیرون بیاورید و اجازه دهید 5 دقیقه خنک شود. سپس مافین ها را از قالب خارج کنید و نوش جان کنید. این مافین ها را می توانید تا چند روز در یخچال نگهداری کنید و هر بار قبل از سرو حدود 20 الی 30 ثانیه آن را گرم کنید.

طرز تهیه پلو مکزیکی

hat dag

هات داگ / طرز تهیه هات داگ خوشمزه نیویورکی و تنوری

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا