طرز تهیه ساوارین نوتلا

شنبه 7 اسفند 1400 آشپزی
طرز تهیه ساوارین نوتلا

طرز تهیه ساوارین نوتلا

نوتلا یکی از خوشمزه ترین انواع شکلات هاست که نمیتوان در مقابل وسوسه آن مقاومت کرد. در این مطلب طرز تهیه ساوارین نوتلا  را به شما آموزش داده ایم.

مواد لازم ساوارین نوتلا:

  • کره: 70 گرم
  • آرد: 50 گرم
  • پودر قند: 130 گرم
  • پودر بادام: 70 گرم
  • سفیده تخم مرغ: 4 عدد
  • شکلات نوتلا: به مقدار لازم

طرز تهیه طرز تهیه ساوارین نوتلا:

 فر را روی دمای 200 درجه سانتیگراد تنظیم کنید. کره را درون ظرفی روی حرارت ملایم یا توسط ماکروفر یا به روش بن ماری ذوب کنید. پس از ذوب شدن آن را کنار بگذارید تا خنک شود. آرد، پودر قند و پودر بادام را درون کاسه ای با یکدیگر مخلوط کرده و الک کنید.

 سفیده های تخم مرغ را با همزن برقی بنزنید تا فرم بگیرد. در نهایت کره ذوب شده خنک و مواد خشک را به آن اضافه کنید و با لیسک مواد را هم بزنید تا به خوبی با هم مخلوط شوند.

 قالب ساوارین (مربع یا داریه یا بیضی) را با اسپری آرد و روغن چرب کرده و یک دوم از قالب را با مایه کیک پر کنید و به مدت تقریبی 10 تا 12 دقیقه آن را بپزید. بعد از اطمینان از پخت، قالب ساواین را روی پنجره توری قرار داده و اجازه دهید کاملا خنک شود.

 بعد از جداسازی ساوارین ها از قالب، شکلات نوتلا را درون قیف های یک بار مصرف بریزید و فضای میانی قالب ها را با نوتلا پر کنید و برای تزیین مقداری ترافل خوراکی روی آن بریزید.

طرز تهیه مرغ با سس خیارشور

پودینگ خرما یک دسر خوشمزه و مقوی

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا