طرز تهیه بورک ترکی

شنبه 7 اسفند 1400 آشپزی
طرز تهیه بورک ترکی

طرز تهیه بورک ترکی

اگر شما هم به غذاهای ترکی علاقمند هستید طرز تهیه این میان وعده خوشمزه را از دست ندهید . این غذا از خمیر معروف یوفکا تهیه میشود

مواد لازم برای تهیه بورک ترکی 

  • سیب زمینی 3 عدد
  • خمیر یوفکا به مقدار لازم
  • پیاز 1 عدد
  • روغن زیتون به مقدار لازم
  • پنیر خامه ای 100 گرم
  • پنیر پیتزا 100 گرم
  • زرده تخم مرغ 1 عدد
  • نمک و فلفل به مقدار لازم
بورک ترکی

بورک ترکی

طرز تهیه بورک ترکی خوشمزه

سیب زمینی ها را ابتدا بپزید، پیاز را خرد کنید و در کمی روغن تفت دهید تا رنگ آن طلایی شود.سپس سبب زمینی ها را بپزید و ریز خرد کنید ( یا رنده کنید ) و به پیاز اضافه کنید، مقداری نمک و فلفل بزنید و بعد از کمی تفت دادن آن را از روی حرارت بردارید.
بعد از اینکه مواد را از روی حرارت برداشتید پنیرها را هم اضافه کنید و مقداری مخلوط کنید.

خمیرها را به نوبت باز کنید و روی خمیرها مقداری زرده بمالید سپس مقداری از مخلوط آماده داخل خمیر بریزید، لبه دیگر خمیر را برگردانید و برای اتصال لبه های خمیر مقدار زرده تخم مرغ بزنید زیرا زرده تخم مرغ مانند چسب عمل می کند.
کف سینی را چرب کنید سپس خمیرهای آماده را در کف قالب بچینید، سینی را در فر با درجه حرارت 180 درجه سانتی گراد به مدت 30 دقیقه بپزید، بعد از آماده شدن بورک ها را با سس دلخواه سرو کنید.

می توانید درون ماهیتابه کمی روغن بریزید و دو طرف بورک را با حرارت کم و ملایم بپزید.

بورک ترکی

بورک ترکی

طرز تهیه دلمه لواش

طرز تهیه دلمه لواش

نحوه درست کردن پاستا پنه آلفردو

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا