ته چین مرغ یک نفره
ته چین مرغ یک نفره همان ته چین سنتی ایرانی است که به صورت فانتزی برای هر نفر به صورت جداگانه تهیه می شود،و برای مهمانی هاو تولدها خیلی مناسب است .
طرز تهیه ته چین یک نفره
برای تهیه ته چین مرغ یک نفره ابتدا گوشت مرغ را به همراه ۱ پیمانه آب، ۱ عدد پیاز، چوب دارچین و مقداری نمک و فلفل سیاه داخل یک قابلمه مناسب می ریزیم و روی حرارت زیاد قرار می دهیم تا گوشت مرغ بپزد و نصف آب داخل قابلمه کشیده شود.
پس از اینکه گوشت مرغ پخت آب مرغ را صاف می کنیم و کنار می گذاریم سپس گوشت مرغ را به صورت ریش ریش خرد می کنیم و کنار می گذاریم. یک پیاز باقیمانده را به صورت نگینی خرد می کنیم و به همراه کمی کره یا روغن مایع در یک تابه مناسب تفت می دهیم.
پس از اینکه پیاز سبک شد، گوشت مرغ ریش ریش شده را اضافه می کنیم و به خوبی تفت می دهیم تا گوشت مرغ سرخ شود، در صورت تمایل می توانیم کمی زعفران هم به گوشت مرغ اضافه کنیم تا طعم بهتری داشته باشد.
توجه داشته باشید که برای پخت برنج، باید مخلوط آب مرغ و آب ساده یک بند انگشت بالاتر از سطح برنج باشد، پس از اینکه برنج پخت و آب موجود در قابلمه کشیده شد، برنج را کنار می گذارید (اگر مدل کته ای را دوست ندارید برنج را آبکش کنید)به سراغ آماده کردن مواد ته چین می رویم.
در یک کاسه بزرگ تخم مرغ را به همراه زرده های تخم مرغ به خوبی میکس می کنیم تا از لختگی در بیایند، سپس ماست را اضافه می کنیم و در ادامه زعفران دم کرده را به همراه روغن مایع و کره آب شده اضافه می کنیم و خوب مخلوط می کنیم.
پس از اینکه مواد یکدست شدند، برنج را به کاسه اضافه می کنیم و خوب با دیگر موادمخلوط می کنیم. در ادامه ۱۲ عدد قالب مافین را با روغن مایع چرب می کنیم و از مخلوط برنج و دیگر مواد قالب ها را تا نیمه پر می کنیم و با قاشق فشار میدهیم.
در ادامه مقداری از مرغ تفت داده شده روی برنج می ریزیم و باقیمانده قالب را نیز با برنج پر می کنیم و با پشت قاشق خوب فشرده می کنیم، حالا قالب ها را داخل سینی فر می چینیم و روی قالب ها را با فویل آلومینیومی می پوشانیم.برای اینکه هوا از فویل آلومینیومی عبور کند روی آنرا با چنگال چند سوراخ ایجاد می کنیم. فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن می کنیم و سینی فر را به مدت ۳۰ تا ۴۵ دقیقه درون فر قرار می دهیم تا ته چین ها آماده شوند.
در همین حین زرشک را به همراه شکر و کمی روغن در یک تابه مناسب کمی تفت می دهیم تا رنگش درخشان شود. پس از اینکه ته چین ها اماده شدند، انها را از قالب های مافین خارج می کنیم و با زرشک تزیین می کنیم.متوان ار خلال پسته و بادام از قبل خیس شده نیز در تزیین ته چین استفاده کرد.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه شیرازی پلو خوشمزه
ارسال دیدگاه