طرز تهیه ترشی انار و لبو

سه‌شنبه 23 شهریور 1400 آشپزی
طرز تهیه ترشی انار و لبو

از میوه های فصل زمستان استفاده کنید با آنها نوعی ترشی درست کنید که یک هفته ای هم آماده می شود. درر این مطلب طرز تهیه ترشی انار و لبو را به شما آموزش داده ایم که مطمئنا طرفدار آن می شوید.

مواد مورد نیاز:

  • انار: 1 کیلوگرم
  • چغندر (پخته و رنده شده): 500 گرم
  • سرکه انگور: 1 پیمانه
  • آب انار: 1 لیتر
  • پودر گلپر: 1 ق س
  • پودر گشنیز: 1 ق س
  • سیاه دانه: 2 ق س
  • فلفل قرمز: 1 ق س
  • نمک: به میزان لازم

طرز تهیه ترشی انار و لبو

روش پخت:

یک دوم قاشق سوپخوری نمک و انار را داخل کاسه ای با هم ملخوط کرده، بعد حدود 6 ساعت داخل ظرف درداری در دمای محیط بگذارید تا نرم شود.

داخل قابلمه ای (مسی یا آلومینیومی نباشد) سرکه انگور (یا سرکه انار و یا سرکه لبو) و آب انار را ریخته و به مدت 5 دقیقه بجوشانید. سپس جغندر (از قبل با پوست پخته، سپس پوست آن را جدا کرده و به صورت سرد رنده شده) و انار را به آن افزوده و به مدت 2 دقیقه بجوشانید. بعد از روی حرارت برداشته و بگذارید تا سرد شود.

پودر گلپر، پودر گشنیز، سیاه دانه و پودر فلفل قرمز را به مواد افزوده و در ظرف درداری داخل یخچال بگذارید.این ترشی بعد از یک هفته قابل استفاده است.

طرز تهیه ترشی غوره خانگی خوشمزه و پر خاصیت

طرز تهیه رولت خرما

طرز تهیه دو کیک گردوییِ ساده و پرتقالی

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا