طرز تهیه بادمجان تنوری

سه‌شنبه 6 آبان 1399 آشپزی
بادمجان تنوری

بادمجان تنوری غذای سبک و راحت برای گردش و پیک نیک

اینجا براتون طرز تهیه بادمجان تنوری یه غذای خوشمزه و راحت و سبک که به راحتی می تونید بیرون از فضای خونه هم درستش کنید توضیح میدهم.

در بخش آشپزی دایان شما می توانید غذاهای دیگر فرنگی و ایرانی را مطالعه کنید

طرز تهیه

مواد لازم :

  • 4 عدد بادمجان خلیلی
  • 2 عدد پیاز
  • 1 عدد سیر
  • 4/5 عدد گوجه فرنگی (یا رب گوجه)
  • ادویه ، نمک ، فلفل به میزان لازم.

 

چگونگی تهیه بادمجان تنوری

  • بادمجان ها را روی آتش کباب میکنیم.
  • بعد از کباب کردن انها را پوست کرده و یک ساعت در صافی میگذاریم تا تلخی بادمجان از بین برود سپس ان هارا خورد کرده و کنار میگذاریم.
  • پیاز ها را خلالی خرد کرده و در روغن سرخ میکنیم تا طلایی شود . سیر را رنده کرده و همراه پیاز ها سرخ میکنیم.
  • نمک و فلفل و زردچوبه را به مقدار کافی به مواد اضافه میکنیم .
  • بادمجان ها را با روغن به مواد اضافه میکنیم و 5 دقیقه میگذاریم سرخ شوند.
  • 4/5 عدد گوجه مان را رنده کرده و به مواد اضافه میکنیم. (در صورت تمایل از رب گوجه استفاده کنید)
  • 10 دقیقه میگذاریم سرخ شوند سپس یک استکان آبغوره یا ناردونه (انار ترش) را اضافه میکنیم.
  • امیدوارم دوست داشته باشید و لذت ببرید.

بادمجان کبابی در فر و مایکروفر و هواپز

برای کباب کردن بادمجان در فر از توری فر استفاده کنید. بادمجان را با حرارت 250° سانتیگراد روی توری فر قرار دهید و در طول پخت آن را جابجا کنید. مدت زمان مورد نیاز برای پخت بادمجان حدود 40 دقیقه است که به سایز بادمجان و فر بستگی دارد.

روش کار، دما و زمان در مایکروفر (منوی گریل) و هواپز نیز مشابه است. فقط به دلیل کمتر بودن فاصله بادمجان با حرارت، نیاز به توجه بیشتری دارند تا داخل آنها خشک نشود.

در این مقاله می توانید طرز تهیه سوفله بادمجان خوشمزه با سس سفید که یک غذای عالی یونانی است را ببینید.

سوفله بادمجان یا موساکا

طرز تهیه سوفله بادمجان خوشمزه با سس سفید

ترشی لیمو شکم پر

ترشی لیمو شکم پر با ادویه +طرز تهیه

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا