پاستا تورتلینی (پاستا فرمی): ۴۵۰ گرم
روغن زیتون: ۳ قاشق غذاخوری
پیاز ریز خرد شده: نصف یک پیاز (اسمال دایس شده)
سیر ریز خرد شده: ۳ حبه
گوجه فرنگی ساطوری شده: ۸۰۰ گرم (چاپ شده)
ریحان ساطوری شده: ¼ پیمانه (چاپ شده)
بادمجان خرد شده: ۳ عدد کوچک (دایس متوسط)
روغن سرخ کردنی: به مقدار لازم
نمک: به میزان لازم
فلفل سیاه: به میزان لازم
فلفل قرمز: به میزان لازم
پنیر پارمزان رنده شده: ۱۰۰ گرم
ریحان تازه: برای تزئین
مراحل پخت
در یک تابه ۳ قاشق غذاخوری روغن میریزیم و آن را روی حرارت میگذاریم تا گرم شود.
سپس پیازهای خرد شده را داخل آن کمی تفت میدهیم تا سبک شوند.
سپس سیر و فلفل قرمز را اضافه میکنیم و باز هم کمی تفت میدهیم.
گوجه فرنگی خرد شده، ریحان، نمک و فلفل سیاه را به سس اضافه میکنیم و ۱۵ دقیقه سس را روی حرارت میگذاریم تا بپزد و جا بیفتد.
پاستا را در آب در حال جوشیدن میریزیم و قدری نمک اضافه میکنیم تا کاملاً نرم شده و بپزند.
در این حین، بادمجانهای خرد شده را در تابهای دیگر داخل ¼ پیمانه روغن سرخ میکنیم تا طلائی رنگ و نرم شوند.
پس از اینکه بادنجانها سرخ شدند، آنها را روی پارچه روغن گیر میگذاریم تا روغنهای اضافه آن گرفته شود.
سپس بادنجانها را به سس اضافه میکنیم.
وقتی که پاستا کاملاً نرم شد و پخت، آن را آبکش میکنیم. (زمان پخت پاستا همانند دستور پخت روی جلد باشد)
پاستا را در یک تابه میریزیم و نیمی از سس آماده شده را روی آن میریزیم.
سپس آن را روی حرارت میگذاریم و آنها را کاملاً مخلوط میکنیم.
پس از اینکه مخلوط داغ شد و سس خوب به خورد پاستا رفت، آن را در بشقاب میکشیم و باقیمانده سس را روی آنها میریزیم.
کمی پنیر روی هر بشقاب رنده میکنیم و روی آنها را با برگ ریحان تزئین کرده و سرو میکنیم.
ارسال دیدگاه