نحوه پخت آش خوشمزه با کوفته قلقلی

یکشنبه 2 تیر 1398 آشپزی
دستور پخت آش خوشمزه با کوفته قلقلی

مواد لازم

  • ۲۰۰ گرم گوشت چرخ کرده
  • ۱ عدد پیاز
  • ۴۰۰ گرم اسفناج
  • ۱/۲ پیمانه برنج خام
  • ۷۰ گرم رشته
  • ۲ لیتر آب
  • کشک به مقدار لازم
  • پیاز داغ به مقدار لازم
  • سیر داغ به مقدار لازم
  • نمک و فلفل به مقدار لازم

دستور پخت آش خوشمزه با کوفته قلقلی
مراحل تهیه

1. برای تهیه این آش لذیذ ابتدا آب رو همراه برنجی که شستیم داخل یه قابلمه ی بزرگ میریزیم و میذارم تا برنج کاملا بپزه و تقریبا له بشه و لعاب بندازه.

2. وقتی برنج نرم شد بهش ۱ الی ۲ قاشق غذاخوری سیر داغ هم اضافه میکنیم.

3. حالا گوشت چرخ کرده، پیازی که رنده کردیم و آبش رو گرفتیم، نمک و فلفل رو خوب با هم ورز میدیم و باهاشون گوشت های قلقلی کوچیک درست میکنیم.

4. بعد گوشت های قلقلی رو به قابلمه اضافه میکنیم و اجازه میدیم حدود یه ربعی بپزن تا خودشون رو بگیرن.

5. همینطوری که میبینین کوفته ریزه ها پختن و منسجم شدن.

6. حالا اسفناج خورد شده رو به موادمون اضافه میکنیم، من معمولا اسفناج داخل آش رو درشت خورد میکنم چون ترجیح میدم داخل آش بزرگ و مشخص باشن.

7. بعد به مقداری که دوست داریم به آشمون کشک هم اضافه میکنیم و میذاریم تا اسفناج بپزه

8. وقتی سبزی پخت رشته رو هم اضافه میکنیم و خوب آشو هم میزنیم تا رشته ها به هم نچسبن حالا اجازه میدیم تا رشته هم خوب بپزه و ضخیم بشه.

9. در نهایت به آشمون نعنا داغ هم اضافه میکنیم و نمکش رو هم تست میکنیم.

10. حالا آشمون جا افتاده و حاضره، دقت کنین که در کل طول مدت پخت حرارت باید ملایم باشه.

11. در نهایت آشمون رو با پیاز داغ، نعنا داغ و کشک تزیین کرده و میل میکنیم … نوش جان

دستور پخت آش خوشمزه با کوفته قلقلی

منبع:برترین ها

دستور پخت قلیه ماهی شمالی

نحوه پخت قلیه ماهی شمالی

طرز تهیه فلافل 

دستور پخت فلافل و پیتزا

آخرین دیدگاه‌ها

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا