سالاد سبزیجات با فلفل دلمه ایِ زیگزاگی

دوشنبه 17 آبان 1400 آشپزی
سالاد سبزیجات

سالاد سبزیجات از مجموعه دستورغذایی هایی است که ما، طرز تهیه آن را برای شما آماده کرده است.

ویتامین های B سیب زمینی نقش مهمی در سلامت بدن به ویژه در مورد رشد مو و سلول های B گروه عصبی دارد.

سیب زمینی به علت دارابودن فیبر غذایی مناسب , در تنظیم عمل کرد دستگاه گوارش وجلوگیری از یبوست مفید است.

هویج به هضم غذا کمک می‎کند و مقوی معده و بازکننده‎ی گرفتگی‎ها و انسداد کبد است. جعفری قدرت ایمنی بدن را بالا می برد و بوی نامطبوع دهان را از بین می برد.

برگ های سبز پیازچه باعث رفع بیماری های روحی می شود. نخود فرنگی منبعی غنی از ویتامین K۱، فولیک‌اسید و ویتامین B۶ است.

فلفل میزان کلسترول خون را پایین می آورد که این امر باعث کاهش فشارخون نیز می گردد.

سیب زمینی، هویج، جعفری، پیازچه، فلفل دلمه ای گرم هستند  و نخود فرنگی، سس مایونز و سرکه سردند.

 سالاد سبزیجات

مواد لازم :

  •     سیب زمینی  ۴ عدد
  •     جعفری  ۱ شاخه
  •     هویج  ۴ عدد
  •     نخود فرنگی  ۱/۲ قوطی
  •     نمک  ۱/۲ قاشق چای خوری
  •     فلفل  ۱/۴ قاشق چای خوری
  •     روغن زیتون ۱/۴ قاشق چای خوری
  •     پیازچه
  •     فلفل دلمه ای

طرز تهیه سالاد سبزیجات :

1-سیب زمینی را پوست کنده و بگذارید به مدت ۴۵ ذقیقه آب پز شود و خوب بپزد بعد از پخت سیب زمینی را با مخلوط کن میکس یا رنده کنید.

2-فلفل دلمه ها را به صورت زیگزاگی از قسمت بالای فلفل دلمه ای ببرید و داخل ان را تمیز و خالی کنید.

3-سیب زمینی خرد شده را با هویج، پیازچه خرد شده و تمام مواد گفته شده در ظرفی با هم مخلوط کنید

 

و در ظرفی دیگر سس مایونز، روغن زیتون و سرکه و نمک را هم با هم مخلوط کنید و در انتها سس و مواد را یکی کرده و با هم مخلوط کنید.

4-مواد مخلوط شده را در فلفل دلمه های خالی شده بریزید رو روی آن را یک عدد کلم بروکلی بگذارید و دور آن را با کاهو تزیین کنید و نوش جان کنید.

میت بال

طرز تهیه میت بال با روکش پیاز

ورین هلو

ورین هلو؛ دسر لایه‌ایِ تمام عیار

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا