دسر پان اسپانیا

پنج‌شنبه 10 تیر 1400 آشپزی
deser pan

دسر پان اسپانیا

دسر پان اسپانیا یکی از خوشمزه ترین دسرهای یخچالی است که می توانید آن را به راحتی در خانه تهیه کرده طرز تهیه آن بسیار ساده و راحت است. دسر پان اسپانیا هم برای مهمانی ها مناسب است هم برای عصرانه میان وعده  مناسبی برای کودکان است. در بخش آشپزی مجله دایان با طرز تهیه دسر پان اسپانیا با ما همراه باشید.

 

دسر پان اسپانیا

دسرپان اسپانیا

مواد لازم برای تهیه دسر پان اسپانیا

  • گردوی خرد شده : 1/2 پیمانه 
  • آرد سفید: 1/2 پیمانه
  • تخم مرغ: 2 عدد
  • شکر:  1 لیوان
  • شیر: 1  لیتر  یا 4 لیوان
  • کاکائو: 3 قاشق غذاخوری
  • نشاسته ذرت:  2 قاشق غداخوری
  • خامه صبحانه: 150 گرم
  • بیسکویت پتی بور:1 تا 2 بسته
  • وانیل:1/2 قاشق چای خوری
  • موز خرد شده:  1 عدد
  • کره:  50 گرم
دسر پان

دسر پان اسپانیا

طرز تهیه دسر پان اسپانیا

  1.  برای تهیه دسر پان اسپانیا ابتدا در یک کاسه مناسب تخم مرغ ها وشکر را با همزن برقی همزده تا کاملا مخلوط شود.
  2. شیر را داخل قابلمه جداگانه ریخته و نشاسته ذرت را که با کمی آب سرد حل کردیم را به آن اضافه می کنیم.
  3. سپس آرد الک شده و مخلوط شکر و تخم مرغ  را به  مواد داخل قابلمه اضافه  می کنیم.این مواد را خوب با همرن دستی هم زده و روی شعله ملایم قرار میدهیم، و هم زدن را قطع نمی کنیم تا مواد به غلظت فرنی برسد.در آخر پخت کره و وانیل را اضافه می کنیم
  4. شعله را خاموش کرده و خامه را با مواد اضافه می کنیم و خوب هم می زنیم . خامه را می توان حذف کرد
  5. دسر پان را می توان دو رنگ تهیه کرد به این صورت که مواد را نصف کرده و در دو قابلمه ریخته یکی را سفید تهیه کرد و به دیگری 3 قاشق غذا خوری کاکائو الک شده اضافه کرد.
  6. در ظرف دسر مورد نظر یک ردیف بیسکویت پتی بور (متوان از پود بیسکویت استفاده کرد ) می چینیم و روی آن از مواد آماده شده قهوه ای یا سفید ریخته و روی آن گردوی خرد شده و موز خرد شده ریخته و لایه لایه ادامه می دهیم تا مواد تمام شود .و در آخر روی دسر را با شکلات خرد شده و خامه فرم گرفته تزئین می کنیم.
  7. روی دسر  سلفون  کشیده و به مدت 2 تا 4 ساعت در یخچال قرار می دهیم  هرچه بیشتر در یخچال بماند خوشمزه تر می شود
  8.  پس از این مدت دسر شما آماده است نوش جان

 

 

مرغ شکم پر نمکی

مرغ نمکی / طرز تهیه مرغ شکم پر نمکی خوشمزه با طعم بی نظیر

خورش بادمجان شکم پر/ طرز تهیه خورش بادمجان شکم پر خوشمزه و بی نظیر

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا