میگو پلو اسپانیایی

دوشنبه 15 شهریور 1400 آشپزی

میگو پلو اسپانیایی

میگو پلو اسپانیایی با سبزیجات، غذایی مقوی و خوشمزه است که می توانید با میگو تهیه کنید. با این روش میگو طعم خوبی خواهد داشت و کسانی که بوی میگو را نیز دوست ندارند عاشق این غذا خواهند شد.

مواد لازم: 

  •     روغن گیاهی 3 قاشق غذاخوری
  •     پیاز خرد شده 1 عدد
  •     سیر خرد شده 2 حبه
  •     زردچوبه 1/2 قاشق چایخوری
  •     گوجه خرد شده 1 عدد
  •     هویج خرد شده 1 عدد کوچک
  •     فلفل دلمه ای قرمز خرد شده 1/2
  •     نمک و فلفل به میزان دلخواه
  •     برنج 2 فنجان
  •     میگو پاک شده 400 گرم
  •     جعفری خرد شده 1 قاشق غذاخوری
  •     نخود فرنگی 1/2 فنجان
  •     سس تند (اختیاری) 

طرز تهیه:

1. قابلمه را روی حرارت متوسط قرار دهید و 3 قاشق روغن داخل آن بریزید. پیاز، سیر و زردچوبه را اضافه کنید و حدود 3 دقیقه تفت دهید تا پیاز نرم شود. گوجه، فلفل دلمه ای و هویج خرد شده را نیز اضافه کنید و  5 دقیقه تفت دهید. به میزان دلخواه نمک و فلفل به سبزیجات اضافه کنید.

2. میگوها را به سبزیجات اضافه کنید و حدود 3 دقیقه تفت دهید تا رنگ میگوها صورتی شود. برنج، 3 فنجان آب و نصف قاشق جعفری خرد شده را اضافه کنید و با مواد ترکیب کنید. وقتی آب به جوش آمد حرارت را کم کنید، در قابلمه را بگذارید و اجازه دهید برنج حدود  30 دقیقه بپزد و دم بکشد.

3. در 10 دقیقه آخر نخود فرنگی و باقیمانده جعفری را روی برنج بریزید، با چنگال برنج را هم بزنید تا با نخود فرنگی مخلوط شود و مجددا در قابلمه را بگذارید. وقتی برنج دم کشید، میگو پلو را در دیس بکشید و این غذای خوشمزه را با سس تند نوش جان کنید.

نکته:

زمان پخت برنج بسته به نوع برنج می تواند متغیر باشد؛ اگر لازم بود مجددا کمی آب به برنج اضافه کنید.

میگو پلو اسپانیایی

میگو پلو اسپانیایی

طرز تهیه خورش آلو اسفناج

طرز تهیه کاپ کیک شکلاتی و مغزدار

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا