طرز تهیه دسر پای پاییزی سه لایه

دوشنبه 13 آبان 1398 آشپزی

دسرپای پاییزی سه لایه 

 

پای سه لایه در واقع از چسباندن سه لایه پای مختلف به دست می‌آید. در اینجا شما سه نوع پای پاییزی با طعم‌های مختلف دارید که هر سه گرم هستند و کاملا به هم می‌آیند. پای گردوی پکان یک پای آجیلی خوشمزه است که با گردوی پکان خرد شده درست می‌شود، اما شما می‌توانید گردوی ایرانی را جایگزین آن کنید. پای سیب هم به شیوه کریسپی درست می‌شود یعنی سیب‌ها خیلی نازک برش داده می‌شوند و موقع پخت کاملا نرم می‌شوند و حالتی ژله‌ای به خود می‌گیرند، به طوری که یک لایه نرم و کرم مانند را در آن می‌بینید که ظاهر زیبایی هم دارد.

 

همجنین بخوانید:3 دستور پخت مینی‌چیزکیک

 

مواد لازم

خمیر پای با روغن نارگیل

  • آرد: ۴ و ۱/۲ پیمانه
  • نمک: ۱ و ۱/۲ قاشق چای‌خوری
  • شکر سفید: ۱ قاشق غذاخوری
  • بیکینگ پودر: ۳/۴ قاشق چای‌خوری
  • روغن نارگیل: ۱ پیمانه در دمای اتاق
  • آب: ۹ قاشق غذاخوری، یا بیشتر در صورت نیاز

پای سیب

  • شکر سفید: ۶ قاشق غذاخوری
  • پودر دارچین: ۳/۴ قاشق چای‌خوری
  • نمک: کمی بین دو انگشت
  • سیب سفت: ۷۰۰ گرم
  • سیب نرم: ۲۲۵ گرم
  • کره: ۲ قاشق غذاخوری
  • نشاسته ذرت: ۱ قاشق غذاخوری
  • اسانس وانیل: ۱ قاشق چای‌خوری

پای پکان (گردویی)

  • کره: ۴ قاشق غذاخوری
  • شکر قهوه‌ای تیره: ۱ پیمانه
  • شربت ذرت روشن: ۱/۲ پیمانه
  • نمک: کمی بین دو انگشت
  • تخم‌مرغ: ۲ عدد
  • اسانس وانیل: ۱ و ۱/۲ قاشق چای‌خوری
  • گردوی خرد شده: ۱ پیمانه

پای فرنی دارچین

  • تخم‌مرغ: ۲ عدد
  • شیر کامل: ۱ و ۱/۲ پیمانه
  • شکر سفید: ۲/۳ پیمانه
  • آرد: ۴ قاشق چای‌خوری
  • نمک: ۱/۴ قاشق چای‌خوری
  • پودر دارچین: ۱ قاشق چای‌خوری سر صاف

دسرپای پاییزی سه لایه 

انواع شیرینی پای با میوه‌های پاییزی

 

بیشتر بخوانید:طرز تهیه چیزکیک تمشکی مرمری

 

دستور پخت

برای خمیر پای

۱. آرد، نمک، شکر و بیکینگ پودر را داخل غذاساز مخلوط کنید.

۲. روغن نارگیل را افزوده و کاملا با مواد مخلوط کنید.

۳. آب را اضافه کنید و تا زمانی که خمیر تکه‌های کوچکی تشکیل دهد، به زدن در غذاساز ادامه دهید. خمیر را از داخل غذاساز درآورده و فشار دهید تا شکل یک توپ بزرگ را تشکیل دهد، در صورت نیاز آب بیشتری اضافه کنید.

۴. خمیر را به سه بخش مساوی تقسیم کنید. هر بار یکی از آن‌ها را برداشته و هر بخش خمیر را پهن کرده و داخل ظرفی با قطر ۲۴ سانت بگذارید. ظرف‌ها را کنار بگذارید. در صورتی که ظروف شما نچسب نیستند، می‌توانید کف آن را کاغذ بگذارید.

برای پای سیب

۱. شکر، دارچین و نمک را مخلوط کرده، سیب‌ها را داخل آن بریزید. کره را داخل ماهیتابه‌ای بزرگ روی دمای متوسط به زیاد گرم کنید تا زمانی که کمی قهوه‌ای آجیلی کمرنگ شود. مخلوط سیب را اضافه کنید، درب آن را گذاشته و بپزید تا نرم شده و آب آن‌ها در بیاید یعنی حدود ۷ دقیقه.

۲. در همین حین، نشاسته ذرت و وانیل را داخل ۱/۲ پیمانه آب ریخته، بهم بزنید تا مخلوط شوند سپس داخل مخلوط سیب بریزید تا غلیظ شود، کمی کمتر از یک دقیقه. سیب‌ها را داخل یک سینی فلزی ریخته تا سرد شده و به دمای اتاق برسد. وقتی که آماده پخت هستید، شبکه را روی پایین‌ترین بخش فر گذاشته و دما را روی ۲۰۰ درجه سلسیوس بگذارید. مخلوط سیب را روی خمیر پای بریزید و آن را حدود ۲۰ تا ۲۵ دقیقه داخل فر بپزید تا خمیر قهوه‌ای روشن شود. آن را از فر درآورده و بگذارید تا سرد شده و به دمای اتاق برسد و بعد از داخل قالب درآورید.

برای پای گردو

۱. شبکه را روی پایین‌ترین قسمت گذاشته و دمای فر را روی ۱۷۵ درجه سلسیوس بگذارید. کره، شکر، شربت ذرت و نمک را داخل ماهیتابه متوسطی گذاشته تا زمانی که کره ذوب شود و شکر حل شود. تخم‌مرغ‌ها و وانیل را داخل کاسه بهم زده و نصف پیمانه از مخلوط شکر را داخل آن ریخته و با همزن سیمی فورا بهم بزنید. مخلوط تخم‌مرغ را داخل بقیه شربت داغ بریزید. گردو‌ها را داخل آن بریزید.

۲. ظرف پای حاوی خمیر را روی شبکه فر گذاشته و مخلوط گردو را داخل ظرف بریزید. حواستان باشد که سرریز نکند. آن را بپزید آنقدری که مواد میانی سفت شوند یعنی حدود ۴۰ دقیقه. آن را از فر درآورده و بگذارید در آشپزخانه سرد شود و به دمای اتاق برسد.

 

پای فرنی دارچین

۱. شبکه فر را روی پایین‌تر قسمت فر بگذارید و دمای فر را روی ۱۶۰ درجه بگذارید. تخم‌مرغ‌ها را داخل کاسه ریخته، با همزن سیمی بهم بزنید سپس شیر را افزوده و مخلوط کنید. شکر، آرد، دارچین و نمک را داخل کاسه جداگانه‌ای ریخته سپس با همزن سیمی با مخلوط شیر بهم بزنید. ظرف پای را روی شبکه فر بگذارید و مواد میانی را داخل خمیر بریزید در حدی که سرریز نشود. آن را داخل فر بپزید تا زمانی که فرنی پخته شده و خمیر هم طلایی شود یعنی حدود ۴۵ تا ۵۰ دقیقه. آن را از داخل فر درآورید، بگذارید در دمای اتاق سرد شود سپس از داخل ظرف پای خارج کنید.

۲. وقتی که آماده سرو هستید، پای گردو را روی صفحه سرو کیک بگذارید، پای سیب را روی پای گردو بگذارید و پای فرنی دارچین را هم به عنوان لایه آخر روی پای سیب بگذارید سپس سرو کنید.

بیشتر بخوانید:نحوه پخت چیزکیک انبه

 

دسرپای پاییزی سه لایه

انواع شیرینی پای با میوه‌های پاییزی

 

دستور تهیه تیرامیسو با بیسکویت پتی بور

طرز تهیه تیرامیسو خوشمزه

نان سنتی ترکیه

طرز تهیه نان سیمیت

آخرین دیدگاه‌ها

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا