رولت اسفناج و میت لوف سولیکو سرشار از پروتئین و فیبر است. اسفناج دو برابر سبزیجات دیگر فیبر دارد و میت لوف نیز یک ترکیب غنی از گوشت گوساله، روغن سویا، ادویه جات و افزودنیهای مجاز است. شما با تهیه این غذا یک غذای مقوی و هیجانانگیز خواهید داشت این غذا از جمله غذاهای پر خاصیتی است که به دلیل شکل ظاهری و رنگ آن کودکان به آن علاقهمند میشوند.
مواد لازم
میت لوف سولیکو200 گرم
ماست کیسهای50 گرم
پنیر خامهای ویلی200 گرم
آرد ذرتدو قاشق غذاخوری
سفیده تخم مرغچهار عدد
ساقه شوید خرد شدهدو ساقه
جوز هندینصف قاشق چایخوری
سیر خرد شدهدو حبه
اسفناج300 گرم
نمکبه مقدار لازم
دستور پخت
۱-فر را روی دمای ۱۸۰ درجه بگذارید و اجازه دهید تمام سطح فر گرم و هم دما شود. اسفناجهای شسته شده را به مدت ۵ دقیقه درون قابلمه با در بسته قرار دهید تا نرم شوند. آنها را آبکش کنید تا کاملا آب اضافی آن گرفته شود و به ظرف منتقلش کنید. سیر، شوید، نمک و جوز هندی را به اسفناجها اضافه کنید و آنها را با هم مخلوط کنید.
۲-سفیدههای تخم مرغ را خوب هم بزنید و به اسفناج اضافه کنید. آرد ذرت را درون آن بریزید. مخلوط به دست آمده را روی کاغذ روغنی در سینی فر پهن کنید و ۸ تا ۱۰ دقیقه در فر که از قبل گرم کردهاید بگذارید تا بپزد.
۳-بعد از این که پخت آن را از فر خارج کنید و به آن زمان دهید تا کمی خنک شود. در این فاصله ماست و پنیر را مخلوط کنید و روی سطح اسفناج پخته بریزید. ورقههای میت لوف را روی سطح پنیری بچینید و رولت را سفت بپیچید سپس دور آن فویل بپیچید و به مدت ۲۰ دقیقه در فریزر قرار دهید. هنگام سرو با یک چاقوی تیز رولتتان را به ضخامت دو و نیم سانت برش بزنید و در ظرف سروتان بچینید.
1-اسفناجها را پس از شستن در آبکش قرار دهید تا آب آنها کاملا خارج شده و خشک شوند، سپس آنها را ساطوری کنید.
2-اسفناج ساطوری را در قابلمهای ریخته، مقداری نمک و فلفل به آن اضافه کنید و روی حرارت قرار دهید تا پخته و نرم شود.
3-پیاز را به صورت نگینی ریز خرد کرده و با مقداری روغن روی حرارت ملایم تفت دهید تا سبک و نرم شود و به رنگ طلایی درآید.
4-پس از اینکه آب اسفناج کشیده شد، آن را همراه با جعفری خرد شده و پنیر به پیاز اضافه کنید و چند دقیقه با هم تفت دهید تا طعم مواد به خورد هم رود، سپس حرارت را خاموش کرده و اجازه دهید مواد خنک شوند.
5-تخم مرغها را در ظرفی شکسته و با چنگال خوب هم بزنید، سپس آن را به مخلوط اسفناج سرد شده اضافه کنید.
6-در صورت استفاده از خمیر یوفکای منجمد، یکی دو ساعت قبل از مصرف آن را از فریزر خارج کرده و روی بسته آن یک شکاف کوچک ۴-۳ سانتیمتری ایجاد کنید. سپس صبر کنید تا در دمای محیط، یخ آن ذوب شود.
7-فر را روی حرارت ۲۰۰ درجه سانتیگراد گرم کنید.
8-کره را در ظرفی ریخته و روی حرارت ملایم ذوب کنید.
9-یک لایه از خمیر یوفکا را روی سطح کار پهن کنید و با قلمو مقداری کره روی آن بمالید، سپس یک لایهی دیگر از خمیر روی آن قرار دهید و با کره چرب کنید.
10-مقداری از مایهی اسفناج را در عرض خمیر ریخته و دو لبهی خمیر را به طرف داخل تا کنید، سپس شروع به رول کردن خمیر کنید.
11-بقیهی رولها را به همین ترتیب آماده کنید و در سینی فر بچینید.
12-سینی را در فری که از قبل گرم کرده اید قرار دهید و صبر کنید تا سطح رولها طلایی شود.
ارسال دیدگاه