دستور پخت گراتن سبزیجات

پنج‌شنبه 15 شهریور 1397 آشپزی
دستور پخت گراتن سبزیجات

 

مواد اصلی

لوبیا سبز۱۵۰ گرم
هویج متوسط۲ عدد
قارچ۳۰۰ گرم
کره۴ قاشق چای خوری
گل کلم۱۰۰ گرم
کدو سبز متوسط۳ عدد
نمک و فلفل سیاهبه مقدار لازم
رب گوجه ‌فرنگی۲ قاشق سوپ خوری
روغن مایع ذرت۲ قاشق سوپ خوری
سس سفید۲ پیمانه
پنیر پارمیجانو (پارمیزان یا پارمسان)۱۵۰ گرم
پنیر موزارلا (موتزارلا)۱۰۰ گرم

طرز تهیه

۱-فر را با حرارت ۳۵۰ درجه فارنهایت روشن نموده، لوبیا سبز را پس از آن که بندهای آن را بیرون کشیدیم به حالت مورب به اندازه یک بند انگشت برش می‌دهیم.
۲-پس از شستن، آب‌پز نموده، سپس در صافی ریخته تا آب آن خارج شود.
۳-هویج را پس از پوست گرفتن چهار قاچ کرده به اندازه لوبیا سبز برش داده آب‌پز می‌کنیم.
۴-سپس قارچ را خرد کرده در مقداری کره تفت می‌دهیم.
۵-گل کلم را نیز تکه‌تکه کرده در مقداری آب می‌جوشانیم.
۶-کدو را نیز به اندازه هویج برش داده در کمی کره تفت می‌دهیم.
۷-تمام سبزیجات را با هم مخلوط کرده، کمی نمک و فلفل روی آن‌ها می‌پاشیم.
۸-رب گوجه‌فرنگی را در روغن مایع تفت داده، به سبزیجات اضافه می‌کنیم.
۹-ته ظرف مناسب کمی سس سفید ریخته، مواد سبزیجات را روی آن می‌ریزیم، بقیه سس سفید را روی سبزیجات اضافه می‌کنیم.
۱۰-پنیر پارمسان و پنیر موزارلا را رنده کرده روی آن می‌پاشیم ظرف گراتن در پنجره وسط فر به مدت ۳۰ الی ۴۰ دقیقه قرار می‌دهیم تا روی مواد طلایی شود.
دستور پخت خورش آلو مسما

دستور پخت خورش آلو مسما

طرز تهیه پیتزا با خمیر آماده

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا