دستور پخت کیک نعنا

چهارشنبه 27 دی 1396 دسته‌بندی نشده
دستور پخت کیک نعنا

دستور پخت کیک نعنا

 مواد لازم برای کیک نعنا

  1.  آرد :150 گرم
  2. شکر :100 گرم
  3. نعنا تازه :100 گرم
  4. کره نرم :100 گرم
  5. تخم مرغ :2 عدد
  6. لیمو ترش کوچک :2 عدد (آب لیمو و رنده پوست آن)
  7. بیکینگ پودر :2 قاشق چایخوری
 کیک نعنا

 طرز تهیه کیک نعنا

 فر را با دمای 180 درجه روشن می کنیم تا گرم و آماده شود.
آرد و بیکینگ پودر را مخلوط و سه بار الک کنید.
نعنا را داخل صافی میریزیم و روی پارچه ای پهن میکنیم تا کاملاً آب آن گرفته شود. و بعد با شکر پوره می کنیم. ( داخل آسیاب یا بلندر )
حالا این پوره خوشرنگ را داخل ظرفی می ریزیم و تخم مرغ ها را به آن اضافه می کنیم.
با همزن کمی می زنیم و بعد کره نرم شده ( در دمای محیط ) را به آن اضافه می کنیم. (من بقیه روغن مایع رو هم در این مرحله ریختم)
رنده پوست و آب لیمو ترش را به مایه اضافه میکنیم.
و در انتها مخلوط آرد را کم کم و در چند مرحله اضافه کرده و با لیسک به خورد مواد می دهیم.
مایه را داخل قالب می ریزیم و روی آن را صاف می کنیم و داخل فر می گذاریم ( قالب من کمربندی بود و کف اون رو کاغذ روغنی انداختم )
40  دقیقه یا تا زمانی که تستر تمیز از داخل کیک در بیاید، زمان بدهید تا کیک خوب بپزد.
در این فاصله هم از عطر خوبی که داخل خانه می پیچد لذت ببرید…
نکته
درباره این کیک و همه کیک های سبزیجات (مثل کیک کدو، اسفناج و …..) این دو نکته را در نظر داشته باشید که حتماً!!! بگذارید کیک خنک شود و بعد میل کنید… و حتماً!!! برای روز بعد، داخل ظرف دردار و در یخچال نگهداری کنید.
 کیک نعنایی
منبع:نمناک
احمد نجفی مهمان امشب دورهمی میشود

احمد نجفی مهمان امشب دورهمی میشود

مجله خواندنی خودرو(۱۱)

مجله خواندنی خودرو(۱۱)

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا