طرز تهیه کشک بادمجان با گوشت

پنج‌شنبه 7 آذر 1398 آشپزی
دستور پخت کشک بادمجان مجلسی با گوشت

پخت کشک بادمجان

 

کشک بادمجان مجلسی با گوشت یکی از غذاهای اصیل و منطبق با ذائقه ایرانی است که می توان با گوشت یا بدون گوشت درست کرد. این غذا که به سادگی تهیه می‌شود، امروزه جای خود را بر سر سفره‌های مهمانی باز کرده و اغلب به عنوان پیش غذا یا غذای اصلی سرو می‌شود.
مواد لازم
بادمجان4 عدد
کشک ساییده1 پیمانه
گوشت چرخ کرده100 گرم
گردوی خرد شده1/2 پیمانه
پیاز متوسط خرد شده2 عدد
روغن1/2 پیمانه
نمک، زردچوبه و فلفلبه میزان لازم
زعفران ساییده1/2 قاشق چایخوری
نعنا خشک1 قاشق غذاخوری
پیاز داغ، سیر داغ و نعنا داغبه میزان لازم

کشک بادمجان مجلسی

پخت کشک بادمجان

مراحل پخت

  • بادمجان‌ها را پوست گرفته و از طول چند برش بزنید.
  • روی ورقه‌های بادمجان نمک بپاشید و ۱ ساعت در آبکش قرار دهید تا تلخی آن گرفته شود.
  • سپس بادمجان‌ها را با آب سرد شسته و در آبکش بگذارید تا آب آن خارج شده و خشک شود
  • کشک را در قابلمه کوچکی ریخته، ۲ پیمانه آب به آن اضافه کنید و روی حرارت ملایم قرار دهید.
  • اجازه دهید کشک به مدت ۲۰ دقیقه روی حرارت ملایم بجوشد و سپس از روی حرارت بردارید.

آماده کردن مایه گوشت

  1. نیمی از پیاز خرد شده را با کمی روغن، روی حرارت ملایم تفت دهید تا طلایی شود.
  2. کمی نمک، زردچوبه و فلفل سیاه روی پیاز ریخته و هم بزنید.
  3. گوشت چرخ کرده را به پیاز اضافه کرده و با قاشق چوبی هم بزنید تا بافت گوشت از هم جدا شود.
  4. به تفت دادن گوشت ادامه دهید تا رنگ آن تغییر کند، سپس ۱/۲ فنجان آب جوش به آن اضافه کنید.
  5. حرارت را ملایم کنید و درب تابه را ببندید.
  6. حدود ۳۰ دقیقه فرصت دهید تا گوشت بپزد و آب آن کاملا تمام شود، سپس حرارت را خاموش کنید.
  7. گوشت را کنار گذاشته و برای تزیین روی کشک بادمجان از آن استفاده کنید.

 

مراحل پخت:

روغن را در تابه دیگری داغ کنید، ملایم در روغن سرخ کنید و کنار بگذارید.بادمجان را روی حرارت نیم دیگر پیاز خرد شده را در روغن باقی‌مانده در تابه تفت دهید تا رنگ آن طلایی شود. نمک، زردچوبه و پودر نعنا خشک را به پیاز اضافه کرده و هم بزنید.

بلافاصله بادمجان سرخ شده را به تابه اضافه کنید.

کشک را به تابه اضافه کرده، درب تابه را ببندید و ۳۰-۲۵ دقیقه فرصت دهید تا بادمجان روی حرارت ملایم بپزد و نرم شود. اگر در حین پختن، آب غذا تمام شد، ولی بادمجان هنوز نپخته بود کمی آب جوش به آن اضافه کنید تا پخت بادمجان کامل شود.

بادمجان پخته را با گوشت کوب بکوبید.

کشک بادمجان را آنقدر بکوبید تا کاملا له شود و نمک آن را اندازه کنید، سپس آن را در ظرف سرو بکشید.

مقداری پیاز داغ، سیر داغ و نعنا داغ درست کنید.

زعفران ساییده شده را در اندکی آب جوش حل کنید.

روی ظرف کشک بادمجان را با مایه گوشت، سیر داغ، نعنا داغ، پیاز داغ، گردوی خرد شده، کشک و محلول زعفران تزیین کنید.

 

رولت اسفناج

۳روش پخت رولت اسفناج

دستور تهیه تیرامیسو با بیسکویت پتی بور

طرز تهیه تیرامیسو خوشمزه

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا