بادمجان شکم پر غذای فصل

سه‌شنبه 19 بهمن 1400 آشپزی
بادمجان شکم پر

طرز تهیه بادمجان شکم پر غذای فصل

 بادمجان یکی از مواد خوراکی است که با آن هر نوع غذایی لذیذ و خوشمزه است ! در اینجا بادمجان شکم پر را آموزش میبینیم که بسیار راحت و غذایی سیر کننده است.
زمان تهیه بادمجان شکم پر : 30 دقیقه

زمان پخت بادمجان شکم پر : 60 دقیقه

 

مواد لازم بادمجان شکم پر در فر 4 نفر :

برنج دانه بلند4/3 پیمانه (150 گرم)100 گرم / 360 کالری
بادمجان بزرگ2 عدد100 گرم / 17 کالری
روغن زیتونیک قاشق غذاخوری100 گرم / 0 کالری
پیاز بزرگیک عدد کاملا ریز شود100 گرم / 5 کالری
سیر2 حبه کاملا ریز شود100 گرم / 120 کالری
گشنیز خرد شده2 قاشق غذاخوری100 گرم / 20 کالری
پودر زنجبیلیک قاشق چای خوری100 گرم / 258 کالری
فلفل دلمه ای قرمزیک عدد کاملا ریز شود100 گرم / 15 کالری
پودر فلفل قرمز تند5/1 قاشق چای خوری100 گرم / 0 کالری
پوست لیموی رنده شده2 قاشق چای خوری100 گرم / 9 کالری
آب لیموی تازه2 عدد100 گرم / 26 کالری
ماست کم چربنصف پیمانه100 گرم / 265 کالری
نعنای خرد شده تازه2 قاشق غذاخوری100 گرم / 43 کالری
زردچوبه4/1 قاشق چایخوری100 گرم / 0 کالری
جعفری خرد شده تازه5/1 پیمانه100 گرم / 34 کالری

 

بادمجان شکم پر غذای فصل

بادمجان شکم پر غذای فصل

طرز تهیه بادمجان شکم پر در فر :

*. فر را از قبل روی حرارت 200 درجه سانتی گراد گرم کنید.

*. درون یک قابلمه بزرگ، آ ب را جوشانده و برنج را درون آن به مدت 15 دقیقه یا تا زمانی که نرم شود.

*. بپزید سپس درون آبکش زیر آب سرد قرار دهید و بعد بگذارید آب آن کاملا خارج شود.

*. با یک چاقوی تیز، حدود یک سانتی متر از گوشت بادمجان را درآورده و آن ها را کاملا ریز کنید.

*. روغن را درون یک تابه روی حرارت متوسط گرم کرده و پیاز و فلفل دلمه ای را در آن به مدت 5 دقیقه سرخ کنید.

*. سیر، جعفری، زنجبیل، زردچوبه و پودر فلفل تند را به تابه اضافه کرده و حدود 30ثانیه آن ها را تفت دهید.

*. بادمجان های ریز شده را درون تابه اضافه کرده و به مدت 5 دقیقه یا تا زمانی که نرم شوند.

*. آن ها را سرخ کرده و بپزید. تابه را از روی حرارت بردارید.

*. برنج، جعفری، پوست لیمو و آب لیمو را به مخلوط بادمجان اضافه کرده و خوب با هم مخلوط کنید.

*. بادمجان ها را درون سینی فر قرار داده و با قاشق درون آن ها را از مخلوط درون تابه پر کنید.

*. سینی را درون فر به مدت 30 دقیقه یا تا زمانی که پوست بادمجان ها نرم شده.

*. مواد درون آن ها طلایی رنگ شوند، حرارت دهید.

*. نعنا را با ماست مخلوط کرده و به عنوان سس همراه با غذا میل کنید.

بادمجان شکم پر غذای فصل

بادمجان شکم پر غذای فصل

 

خواص سیر :

*. سیر درمان کننده دردهای مفاصل، سیاتیک و نقرس می باشد.سیر برای تقویت نیروی جنسی و افزایش تولید اسپرم در اشخاص سرد مزاج بسیار مفید است.سیر زخم های ریه و درد معده را از بین می برد.سیر سنگ های کلیه را شکسته و خارج می سازد.سیر را با زیره بپزید برای تقویت دندان مفید است.مالیدن سیر پخته به دندان، درد دندان را تسکین می دهد.

۲ دسر فوق العاده خوشمزه هلو

طرز تهیه قلیه میگو

دستور پخت “قلیه میگو” ویژه خوزستان

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا