زمان سرو:15دقیقه
زمان پخت:1ساعت 15دقیقه
مناسب برای:4 نفر
ملل:بوشهر
مواد لازم پلو میگو با سیب زمینی
میگو : 500 گرم
- سیب زمینی متوسط : 2 عدد
- پیاز متوسط : 3 عدد
- کشمش : ⅓ پیمانه
- برنج : 2 پیمانه خیس کرده
- پودر لیمو عمانی : 1 قاشق چایخوری
- زردچوبه : 1 قاشق مربا خوری
- ادویه کاری : 1 قاشق مربا خوری
- فلفل : 1 قاشق چایخوری
- نمک : به مقدار لازم
مراحل پخت پلو میگو با سیب زمینی
مرحله 1
در ظرفی که برنج را دم می کنیم ایتدا سیب زمینی ها را نگینی خرد کرده سرخ می کنیم.
مرحله 2
سپس سیب زمینی را در آورده پیازها را خرد کرده و تفت میدهیم.
مرحله 3
میگو را به پیاز اضافه کرده تا سرخ شود.
مرحله 4
سپس زردچوبه ، نمک ، فلفل و ادویه کاری را به مواد اضافه می کنیم.
مرحله 5
در آخر لیمو عمانی و کشمش را به مخلوط اضافه می کنیم.
مرحله 6
حال مواد را از قابلمه خارج کرده و به جای آن برنج را در قابلمه می ریزیم و مخلوط را در وسط برنج ریخته در قابلمه را می گذاریم تا غذا دم بکشد.
ارسال دیدگاه