دستور پخت پاستا ایتالیایی
پاستا یکی از غذاهای بسیار لذیذ است که در سراسر جهان طرفدار دارد و انواع بسیار مختلفی دارد. ماکارونی ما ایرانی ها و لازانیا هم یک نوع پاستا محسوب می شوند که از غذاهای معروف کشور ایتالیا است.
مواد لازم پاستا
- سیر ۱ حبه
- شیر ۱ فنجان
- قارچ ۲۰۰ گرم
- پاستا ۳۰۰ گرم
- آب مرغ ۲ لیوان
- سینه مرغ ۱ عدد
- پنیر پارمزان ¼ فنجان
- جعفری به اندازه کافی
- روغن مایع به اندازه کافی
- آرد گندم ۲ قاشق غذاخوری
- نمک و فلفل سیاه به اندازه کافی
طرز تهیه پاستا
- اول از همه شیر را از یخچال بیرون می آوریم تا با دمای محیط برسد و بعد مرغ را روی تخته ریز تکه تکه کرده
- بعد قارچ ها را با یک دستمال نمدار تمیز می کنیم زیر شیرآب آبکش می کنیم و در آبکش قرار می دهیم،سپس خرد می کنیم.
- داخل قابلمه ای بزرگ مقداری روغن می ریزیم و روی حرارت می گذاریم تا کمی داغ شود
- و بعد قارچ ها و مرغ خرد شده را در تابه می ریزیم و ۱۰ دقیقه تفت می دهیم تا رنگ مرغ تغییر کنید و آب قارچ تبخیر شود.
- کمی نمک،فلفل روی مرغ و قارچ می ریزیم و مخلوط می کنیم تا ادویه به خورد مواد برود.
- قابلمه را از روی حرارت بر می داریم و مواد را در بشقابی می ریزیم و کنار می گذاریم.
تهیه سس پاستا:
- یک قابلمه دیگر را مجددا روی حرارت می گذاریم و کمی روغن داخل آن می ریزیم و آرد را اضافه می کنیم
- و در روغن خوب تفت می دهیم و شیر را کم کم اضافه می کنیم و آب مرغ را نیز به مواد می افزاییم
- و مخلوط می کنیم و صبر می کنیم تا مواد داخل قابلمه بجوش بیاید و به غلظت دلخواه مان سس در بیاید .
- در قابلمه ای آب می ریزیم و سیر را پوست می گیریم وبا مقداری نمک و روغن داخل آن می ریزیم و روی حرارت زیاد می گذاریم تا آب بجوش بیاید
- و بعد پاستا را داخل آب در حال جوش می ریزیم و پس از گذشت ۵ دقیقه از پاستا بر می داریم و زیر دندان تست می کنیم
- اگر کمی گیر داشت و سفت بود موقع آبکش کردن است پس پاستا را در آبکشی می ریزیم و کمی آب سرد روی آن می گیریم و قابلمه را روی حرارت می گذاریم
- و مرغ ،قارچ تفت داده را داخل قابلمه می ریزیم و پاستا را نیز به آن ها اضافه می کنیم
- و سس را روی مواد می ریزیم و همگی مواد را زیر و رو می کنیم تا سس به خورد تمام مواد داخل قابلمه برود و کمی از پنیر پارمیزان را روی مواد می ریزیم
- و درب تابه را می گذاریم تا به مدت ۱۵ دقیقه خوب آماده شود.البته چند بار در این مدت زمان پاستا را با مواد زیر و رو می کنیم تا ته نگیرد.
- پس از گذشت ۱۵ دقیقه پاستا آماده سرو است
ارسال دیدگاه