مرغ سوخاری با پنیر پارمزان
مواد لازم برای 7 نفر
زمان تهیه ۵۰ دقیقه
زمان پخت ۱۵ دقیقه
مواد لازم برای تهیه چیکن پارمزان
۱ عدد سینه مرغ بدون استخوان
۱ قاشق غذاخوری پنیر پارمزان
۱/۴ پیمانه پنیر موزرلا خورد شده
۱/۳ پیمانه سس گوجه فرنگی
۱ قاشق غذاخوری ریحان رنده شده
۱ عددتخم مرغ
آرد سفید به مقدار لازم
آرد سوخاری به مقدار لازم
نمک و فلفل
نحوه تهیه مرغ سوخاری با پنیر پارمزان
اول باید سینه مرغ رو با گوشتکوب بکوبیم تا نازک بشه تقریبا حدود ۱.۵ سانت بشه کافیه. اگه یه کیسه فریزر روی مرغ بذارین موقع کوبیدن کثیف کاری نمیشه
حالا هر دو طرف مرغ رو به نمک و فلفل آغشته کنین.
بعد هر دو طرف مرغ رو کاملا به آرد سفید آغشته کنین.
حالا مرغ رو کاملا به تخم مرغی که قبلا زدیم تا از لختی در بیاد آغشته کنین.
در نهایت نوبت آغشته کردن دو طرف مرغ به آرد سوخاریه.
حالا مرغ رو داخل قابلمهای که توش روغن ریختیم و روغن هم داغ شده میذاریم و اجازه میدیم تا سرخ و طلایی بشه.
وقتی یک طرف مرغ طلایی شد برش میگردونیم تا هر دو طرف طلایی بشه. مرغ رو خیلی سرخ نکنین، چون قراره داخل فر هم بره و در صورت سرخ شدن زیاد از حد سفت میشه.
حالا مرغ سرخ شده رو روی دستمال کاغذی بذارین تا روغن اضافیش بره.
یه ظرف نشکن مخصوص فر انتخاب کنین و کفش رو با روغن چرب کنین و بعد مرغ سوخاری رو توش بذارین و روی مرغ رو با سس گوجه فرنگی بپوشونین.
ریحون خورد شده رو اضافه کنین.
پنیر پارمزان روی مرغ پخش کنین.
حالا مرغ رو برای ۱۵ الی ۲۰ درجه داخل فری که از قبل با دمای ۱۶۰ درجه سانتیگراد گرم کردین بذارین تا هم مرغ خوب مغز پخت بشه و هم پنیرا آب و برشته بشن.
میشه طرز تهیه پودر سوخاری رو هم بگید
برای تهیه آرد سوخاری خانگی تکههای سالم نانهای حجیم مثل نان باگت، خمیر داخل نان، نان تست، و … که بیات شده اما بدون کپک و سالم هستند را با دست به تکههای کوچک تقسیم کنید و آنها را کف سینی بزرگی ریخته و در جایی قرار دهید تا کاملا خشک شود. تکه های نان خشک شده را آسیاب کنید و الک کنید
وقتی به بافت مورد نظر رسیدید، آرد به دست آمده را داخل ظرفی ریخته و به آنها مقداری نمک، فلفل، زردچوبه، پودر پاپریکا، پودر سیر، پودر پیاز، آویشن، کاری و یا هر ادویه دیگری که دوست دارید اضافه کنید.
حالا آرد را به همراه ادویهها داخل تابه ریخته و روی حرارت ملایم، کمی تفت دهید تا رنگ آنها قهوهای شود.