دستور پخت قیمه گوشت چرخ کرده

جمعه 13 بهمن 1396 آشپزی
دستور پخت قیمه گوشت چرخ کرده

دستور پخت قیمه گوشت چرخ کرده

 مواد لازم برای قیمه گوشت چرخ کرده

گوشت چرخکرده 200 گرم
لپه پخته شده 60 گرم
گوجه پوره شده 2 عدد
رب گوجه 2 قاشق غذا خوری
پیاز متوسط 1 عدد نگینی خرد شده
آب 1 لیوان
زردچوبه و ادویه گوشت و پودر لیمو عمانی به میزان لازم
نمک و فلفل به میزان لازم
قیمه گوشت چرخ کرده
همچنین بخوانید : تمام دستور آشپزی های مربوط به خورش

طرز تهیه قیمه گوشت چرخ کرده

ابتدا پیاز نگینی خرد شده را در روغن داغ سرخ کنید تا رنگ آن طلایی شود . بعد ادویه ها را به آن اضافه کرده و کمی تفت می دهیم بعد گوشت چرخکرده و رب گوجه فرنگی را به ادویه ها اضافه کرده و باز هم تفت می دهیم و در پایان هم پوره گوجه فرنگی و نمک و لپه پخته شده و به میزان ذکر شده آب اضافه می کنیم و می گذاریم تا غذا جا بیفته و با سیب زمینی سرخ شده نوش جان کنید.

نکته

می توانید فقط از پوره گوجه فرنگی یا فقط از رب دراین غذا استفاده کنید .
قیمه گوشت چرخ کرده
منبع:نمناک
تزیین پلو مجلسی با زعفران و زرشک

تزیین پلو مجلسی با زعفران و زرشک

دستور پخت گوشت آرام پز با کلم

دستور پخت گوشت آرام پز با کلم

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا