خورش قیمه یکی از محبوبترین انواع خورشها در کشورمان است. این غذا با گوشت قرمز و لپه تهیه میشود، اما میتوانید خورش قیمه با مرغ و لپه را نیز طبخ کنید. طعم نهایی هر دو ورش یکسان خواهد بود.
مواد لازم برای تهیه خورش قیمه با مرغ
به منظور تهیه این خورش برای چهار الی پنج نفر، به یک و نیم الی دو ساعت زمان و مواد اولیه زیر نیاز دارید.
مواد لازم | |
لپه | 100 گرم |
سیب زمینی | 4 عدد متوسط |
مرغ | یک کیلوگرم |
پیاز | 2 عدد متوسط |
رب گوجه فرنگی | 3 الی 4 قاشق غذاخوری |
نمک، فلفل، زردچوبه و دارچین | به میزان لازم |
چند نکته:
- بسته به سلیقه خودتان میتوانید فقط از ران یا سینه مرغ استفاده کنید.
- رنگ رب گوجه فرنگیها با یکدیگر متفاوت است، بنابراین به تدریج آن را اضافه کنید تا خورش به رنگ دلخواه برسد. در صورت امکان از رب گوجه فرنگی خانگی استفاده کنید، زیرا طعم بهتری دارد.
- لپه را از چهار الی پنج ساعت قبل خیس کنید و چند مرتبه آب آن را عوض کنید. سپس آن را بشویید و در آبکش بریزید تا آب آن گرفته شود.
طرز تهیه خورش قیمه با مرغ
- پوست مرغ را بگیرد، قسمتهای اضافی را جدا کنید و آن را کاملا بشویید.
- مرغ ها را خرد کنید و در آبکش قرار دهید تا آب اضافی آن گرفته شود.
- پیازها را نگینی خرد کرده و همراه با مرغ تفت دهید. زردچوبه و فلفل را نیز اضافه کنید.
- لپه را اضافه کرده و حدود سه الی پنج دقیقه تفت دهید.
- زمانی که مرغ و پیاز کاملا سرخ شد، پنج الی شش لیوان آب جوش به آن اضافه کنید.
- در این مرحله باید حرارت شعله اجاق گاز ملایم باشد.
- رب گوجه فرنگی را با مقدار کمی روغن تفت دهید.
- زمانی که مرغ کاملا پخت، رب گوجه فرنگی را به خورش اضافه کنید.
- دارچین را نیز به خورش اضافه کنید و اندکی بهم بزنید.
- صبر کنید تا خورش چند جوش سوزنی بزند و به اصطلاح جا بیفتد.
- نمک را اضافه کنید و پنج دقیقه صبر کنید، سپس خورش آماده شده است.
- سیب زمینیها را خلال و سرخ کنید.
خورش قیمه با مرغ آماده است، آن را در ظرف بکشید و مقداری سیب زمینی سرخ شده را روی هر ظرف قرار دهید. در صورت تمایل میتوانید سیب زمینی سرخ شده را پنج دقیقه پیش از آنکه خورش را از روی حرارت بردارید به آن اضافه کنید تا سیب زمینیها طعم خورش قیمه را بگیرند.
منبع:ستاره
ارسال دیدگاه