1. طرز تهیه خورشت کنگر کرمانشاهی
مواد لازم برای تهیه خورشت کنگر کرمانشاهی | |
گوشت خرد شده | 500 گرم |
پیاز ساطوری شده | 1 عدد |
کنگر پاک کرده خرد شده | 500 گرم |
زردچوبه | 1 قاشق چایخوری |
رب گوجه فرنگی | 1 قاشق غذاخوری |
زعفران آب کرده | 1 قاشق غذاخوری |
روغن، نمک و فلفل | به میزان لازم |
دستور تهیه:
- ۴-۳ قاشق روغن را در قابلمه روی حرارت ملایم داغ کنید و کنگر را ۸-۷ دقیقه در آن تفت دهید.
- کنگر تفت داده شده را با کفگیر سوراخ دار از قابلمه خارج کرده و کنار بگذارید.
- پیاز خرد شده را در باقیمانده روغن موجود در قابلمه ریخته و تفت دهید تا کمی رنگ بگیرد و اگر روغن کم است مقداری روغن به قابلمه اضافه کنید.
- گوشت خرد شده را روی پیاز ریخته و به مدت ۶-۵ دقیقه تفت دهید. سپس زردچوبه و فلفل را اضافه کرده و کمی با گوشت تفت دهید.
- ۲ پیمانه آب به قابلمه اضافه کرده و فرصت دهید تا به جوش آید، سپس حرارت را ملایم کنید.
- درب قابلمه را بسته و اجازه دهید گوشت ۳ ساعت بپزد.
- در پایان ساعت دوم، نمک و کنگر را اضافه کنید و درب قابلمه را نیمه باز بگذارید.
- یک قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی را در کمی روغن تفت داده تا بوی خامی آن گرفته شود و نیم ساعت آخر پخت به خورشت اضافه کنید.
- گاهی به خورشت سر بزنید و اگر لازم بود اندکی آب جوش اضافه کنید.
- ۱۰ دقیقه آخر پخت، زعفران آب کرده را اضافه کنید و فرصت دهید تا خورشت جا بیفتد.
2. طرز تهیه خورشت کنگر کرمانشاهی
مواد لازم برای تهیه خورشت کنگر کرمانشاهی | |
گوشت خرد شده | 500 گرم |
پیاز ساطوری شده | 1 عدد |
کنگر پاک کرده خرد شده | 500 گرم |
نعنا و جعفری ساطوری شده | 3-4 قاشق غذاخوری |
آب غوره | 5-6 قاشق غذاخوری |
روغن، زردچوبه، نمک و فلفل | به میزان لازم |
دستور تهیه:
- ۴-۳ قاشق روغن را در قابلمه روی حرارت ملایم داغ کنید و پیاز را در آن تفت دهید تا کمی رنگ بگیرد.
- گوشت را اضافه کرده و ۶-۵ دقیقه تفت دهید، زردچوبه و فلفل را اضافه کرده و کمی با گوشت تفت دهید.
- ۳ پیمانه آب جوش به قابلمه اضافه کرده و حرارت را ملایم کنید، درب قابلمه را ببندید و اجازه دهید گوشت ۳ ساعت بپزد.
- کنگر را در یک ماهیتابه با ۴-۳ قاشق روغن در حد ۶-۵ دقیقه تفت دهید، سپس نعنا و جعفری را اضافه کرده و در حد ۱۰-۸ دقیقه دیگر با هم تفت دهید.
- در پایان ساعت دوم پخت گوشت، کنگر و سبزی تفت داده شده را به همراه آب غوره و اندکی نمک اضافه کرده و هم بزنید.
- در ۱۵ دقیقه آخر پخت، درب قابلمه را باز بگذارید و اگر لازم بود حرارت را کمی زیاد کنید تا خورشت به روغن بیفتد.
منبع:ستاره
ارسال دیدگاه