نحوه پخت خورشت کنگر کرمانشاهی

شنبه 17 فروردین 1398 آشپزی
دستور پخت خورشت کنگر کرمانشاهی

 

1. طرز تهیه خورشت کنگر کرمانشاهی

مواد لازم برای تهیه خورشت کنگر کرمانشاهی
گوشت خرد شده500 گرم
پیاز ساطوری شده1 عدد
کنگر پاک کرده خرد شده500 گرم
زردچوبه1 قاشق چایخوری
رب گوجه فرنگی1 قاشق غذاخوری
زعفران آب کرده1 قاشق غذاخوری
روغن، نمک و فلفلبه میزان لازم
دستور تهیه:
  1. ۴-۳ قاشق روغن را در قابلمه روی حرارت ملایم داغ کنید و کنگر را ۸-۷ دقیقه در آن تفت دهید.
  2. کنگر تفت داده شده را با کفگیر سوراخ دار از قابلمه خارج کرده و کنار بگذارید.
  3. پیاز خرد شده را در باقیمانده روغن موجود در قابلمه ریخته و تفت دهید تا کمی رنگ بگیرد و اگر روغن کم است مقداری روغن به قابلمه اضافه کنید.
  4. گوشت خرد شده را روی پیاز ریخته و به مدت ۶-۵ دقیقه تفت دهید. سپس زردچوبه و فلفل را اضافه کرده و کمی با گوشت تفت دهید.
  5. ۲ پیمانه آب به قابلمه اضافه کرده و فرصت دهید تا به جوش آید، سپس حرارت را ملایم کنید.
  6. درب قابلمه را بسته و اجازه دهید گوشت ۳ ساعت بپزد.
  7. در پایان ساعت دوم، نمک و کنگر را اضافه کنید و درب قابلمه را نیمه باز بگذارید.
  8. یک قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی را در کمی روغن تفت داده تا بوی خامی آن گرفته شود و نیم ساعت آخر پخت به خورشت اضافه کنید.
  9. گاهی به خورشت سر بزنید و اگر لازم بود اندکی آب جوش اضافه کنید.
  10. ۱۰ دقیقه آخر پخت، زعفران آب کرده را اضافه کنید و فرصت دهید تا خورشت جا بیفتد.

خورشت کنگر کرمانشاهی


2. طرز تهیه خورشت کنگر کرمانشاهی

مواد لازم برای تهیه خورشت کنگر کرمانشاهی
گوشت خرد شده 500 گرم
پیاز ساطوری شده1 عدد
کنگر پاک کرده خرد شده500 گرم
نعنا و جعفری ساطوری شده3-4 قاشق غذاخوری
آب غوره5-6 قاشق غذاخوری
روغن، زردچوبه، نمک و فلفلبه میزان لازم
دستور تهیه:
  1. ۴-۳ قاشق روغن را در قابلمه روی حرارت ملایم داغ کنید و پیاز را در آن تفت دهید تا کمی رنگ بگیرد.
  2. گوشت را اضافه کرده و ۶-۵ دقیقه تفت دهید، زردچوبه و فلفل را اضافه کرده و کمی با گوشت تفت دهید.
  3. ۳ پیمانه آب جوش به قابلمه اضافه کرده و حرارت را ملایم کنید، درب قابلمه را ببندید و اجازه دهید گوشت ۳ ساعت بپزد.
  4. کنگر را در یک ماهیتابه با ۴-۳ قاشق روغن در حد ۶-۵ دقیقه تفت دهید، سپس نعنا و جعفری را اضافه کرده و در حد ۱۰-۸ دقیقه دیگر با هم تفت دهید.
  5. در پایان ساعت دوم پخت گوشت، کنگر و سبزی تفت داده شده را به همراه آب غوره و اندکی نمک اضافه کرده و هم بزنید.
  6. در ۱۵ دقیقه آخر پخت، درب قابلمه را باز بگذارید و اگر لازم بود حرارت را کمی زیاد کنید تا خورشت به روغن بیفتد.

خورشت کنگر کرمانشاهی

منبع:ستاره

دستور پخت فلفل شکم پر با فیله مرغ

دستور پخت فلفل شکم پر با فیله مرغ

دستور پخت آش جودوغ

نحوه پخت آش جودوغ

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا