دستور پخت برد بلاو

پنج‌شنبه 16 فروردین 1397 آشپزی
دستور پخت برد بلاو

 مواد لازم برای برد بلاو

  • برنج 3 پیمانه
  • سیب زمینی 2 عدد نگینی
  • پیاز 1 عدد نگینی
  • مرغ 250 گرم پخته شده
  • زرشک 1 قاشق غذا خوری سرپر
  • گردو 50 گرم خرد شده (استفاده از گردو دلخواه است)
  • زعفران 1 قاشق غذا خوری آب کرده
  • ادویه کاری به میزان لازم نمک و فلفل
  • آرد سفید 1 پیمانه
  • نمک 1/2 قاشق چای خوری
  • روغن زیتون 2 قاشق غذا خوری
  • آب به میزان لازم
غذای برد بلاوبرد بلاو
برد بلاو

طرز تهیه برد بلاو

آرد و نمک و روغن را در ظرفی ریخته و کم کم آب اضافه کنید تا خمیری حاصل شود که بدست نمیچسبد.
روی خمیر را پوشانده و نیم ساعت استراحت دهید.
مرغی که پخته اید را ریش ریش کنید یا نگینی خرد کنید .برنج را در اب مرغ بپزید.
سیب زمینی ها را سرخ کنید و در همان تابه پیاز را تفت دهید.
سپس مرغ ها را درون پیاز ریخته و نمک و فلفل و ادویه بزنید… زرشک و گردو و سیب زمینی ها را اضافه کرده و زعفران بریزید…. اگر مایل بودید میتوانید نخود فرنگی هم به این مایه اضافه کنید.
حالا برنج دم کشیده را با این مواد خوب قاطی کنید.
ظرف پرکسی را خوب چرب کنید که روغن کف آن بنشیند و دیواره ها چرب شوند.
روی میز کار خمیر را باز کنید که اندازه آن از ظرف پیرکس بزرگتر باشد.
همچنین بخوانید : دستور تهیه تمام غذاهای خارجی
حالا خمیر را در ظرف گذاشته و برنج را درون آن ریخته و خمیر را روی بررنج میبندیم… روی خمیر را نیز چرب میکنیم.
ظرف را برای مدت 1 ساعت در فر 180 درجه میگذارید.

نکات

1. ادویه در این غذا اهمیت دارد.
2. برنج را وقتی خنک شد درون خمیر بریزید.
3. خمیری که روی برنج کشیده میشود باید نازک باشد و زیاد روی هم نیاورید.
طرز تهیه برد بلاو
منبع:نمناک
دستور پخت پیتزا زبان

دستور پخت پیتزا زبان

دستور پخت آش ترش مخصوص سیزده بدر

دستور پخت آش ترش مخصوص سیزده بدر

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا