دستور تهیه ۹ میان وعده خوشمزه با مرغ

یکشنبه 11 شهریور 1397 آشپزی
دستور تهیه ۹ میان وعده خوشمزه با مرغ

مرغ تندوری با سالسای میوه

زمان آماده سازی 10 دقیقه زمان پخت 25 دقیقه

مواد لازم برای 4 نفر

  • 1/4 پیمانه پوره یا ادویه تندوری
  • 2 ق س روغن گیاهی
  • 1 کیلو کتف مرغ
  • 1 عدد انبه یا آناناس ریز خرد شده
  • 1 عدد خیار ریز خرد شده
  • 1 عدد پیاز بنفش ریز خرد شده
  • 2 ق س آب لیموی تازه
  • 2 ق س گشنیز خرد شده

دستور تهیه ۱۰ میان وعده مرغی

1 – فر را با دمای 160 تا 180 درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود. سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید. پوره تندوری را با روغن در یک کاسه بریزید و هم بزنید. کتف‌های مرغ را در یک کاسه‌ شیشه‌ای بریزید و نیمی از مخلوط روغن و ادویه را به آن افزوده و خوب مخلوط کنید.

2 – یک تابه رژیمی را روی حرارت متوسط گرم کنید. مرغهای مزه‌دار شده را در تابه سرخ کنید. حدود 5 دقیقه دو طرف آنها را سرخ کنید تا قهوه‌ای رنگ شوند. سپس آنها را به سینی فر منتقل کنید. بقیه روغن و ادویه را روی مرغها بمالید و آنها را در فر به مدت 20 دقیقه حرارت دهید. در این فاصله سالسا را آماده کنید. همه مواد را در کاسه‌ای بریزید و هم بزنید. مرغ های آماده برشته را در کنار سالسا سرو کنید.


مرغ های خردلی درخشان

مواد لازم برای 4 نفر

  • 1/2 پیمانه مارمالاد پرتقال
  • 2 ق چ زنجبیل رنده شده
  • 1 عدد پرتقال (پوستش خلالی نازک شود)
  • 1/4 پیمانه روغن گیاهی
  • 2 ق س سویا سس
  • 1 ق س خردل
  • 1 کیلوگرم کتف مرغ
  • اسپری روغن
  • مقداری پوره سیب‌زمینی

دستور تهیه ۱۰ میان وعده مرغی

طرز تهیه

1 – مارمالاد، زنجبیل، روغن، سویا سس و خردل را در کاسه‌ای بریزید و هم بزنید. مرغها و نیمی از این مخلوط را در کاسه‌ شیشه‌ای بزرگی به خوبی با هم مخلوط کنید. روی این کاسه را بپوشانید و به مدت نیم ساعت در یخچال بگذارید تا مرغها کاملا مزه‌دار شوند.

2 -فر را با دمای 180 تا 200 درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود. صفحه توری فلزی فر را روی سینی فر قرار دهید. روی توری را با اسپری روغن چرب کنید. مرغها را روی توری فلزی بچینید.

این مجموعه را در فر قرار دهید. هر از گاهی از بقیه مواد مزه‌دار کردن دوباره مقداری روی مرغها بمالید. مدت پخت مرغها حدود یک ساعت است تا موقعی که روی آنها قهوه‌ای و برشته شود.

مرغهای پخته را در ظرف مناسب بگذارید، در صورت تمایل نمک و فلفل بپاشید و با خلالهای نازک پوست پرتقال تزیین کنید. پوره سیب‌زمینی را در کنار مرغها سرو کنید.


کتف مرغ سوخاری

مواد لازم برای 4 نفر

  • 1 کیلوگرم کتف مرغ
  • 1 پیمانه آب ماست (یا دوغ)
  • 2 پیمانه آرد سوخاری درشت ادویه‌دار
  • 1/2 و 1 پیمانه آرد سفید ساده
  • به مقدار لازم روغن سرخ کردنی
  • سس چیلی شیرین برای سرو

دستور تهیه ۱۰ میان وعده مرغی

طرز تهیه

1 – مرغها، آب ماست و نیمی از آرد سوخاری مزه‌دار را در کاسه‌ای بریزید و خوب مخلوط کنید. بقیه آرد سوخاری ادویه‌دار را با آرد سفید در کاسه‌ای بریزید و با هم ترکیب کنید. یک تکه کتف مرغ را از مخلوطی که در آن غوطه‌ور است بیرون بیاورید و کمی تکان دهید. بعد آن را در مخلوط آردی بزنید و همه جای مرغ را به این مواد آغشته کنید. همه مرغها را به این صورت آماده کنید.

2 -در قابلمه‌ای گود مقداری مناسب روغن سرخ کردنی بریزید و روی حرارت بگذارید تا داغ شود. مرغها را در روغن داغ سرخ کنید. وقتی هر تکه مرغ برشته و طلایی رنگ شد، آن را از روغن بیرون بیاورید و روی حوله کاغذی آشپزخانه بگذارید تا روغن اضافی گرفته شود.

همه مرغها را به این ترتیب سرخ کنید. موقع افزودن روغن، قبل از انداختن مرغ به داخل آن، کمی صبر کنید تا دوباره روغن داغ شود. مرغهای سوخاری را با سس چیلی شیرین سرو کنید.


مرغ ساتای

 

مواد لازم برای 4 نفر

  • 1/2 پیمانه خامه + 1/4 پیمانه کره بادام‌زمینی نرم
  • 2 ق س سس سویا شیرین
  • 2 حبه سیر له شده
  • 1 کیلو کتف مرغ
  • اسپری روغن
  • 1/4 پیمانه گشنیز خرد شده
  • 2 ق س بادام زمینی خرد شده
  • 1 عدد چیلی قرمز ورقه شده
  • چند قاچ لیمو برای سرو

دستور تهیه ۱۰ میان وعده مرغی

طرز تهیه

1 – خامه، کره بادام‌زمینی، سویا سس و سیر را در ظرفی بریزید و با هم مخلوط کنید. نیمی از این مخلوط را به همراه کتفهای مرغ در کاسه‌ای بریزید و هم بزنید تا همه جای مرغها به مواد آغشته شوند. روی کاسه را بپوشانید و به مدت نیم ساعت در یخچال قرار دهید تا مرغها مزه‌دار شوند.

2 – فر را با دمای 180 تا 200 درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود. سینی توری مخصوص فر را روی سینی فر قرار دهید. روی توری فلزی را با اسپری روغن چرب کنید. مرغها را روی توری بچینید و مجموعه سینی و توری را با هم در فر قرار دهید.

در مدتی که مرغها می‌پزند چند بار دیگر هم از بقیه مایه مزه‌دار کردن روی مرغها بمالید. بعد از حدود یک ساعت وقتی مرغها پختند و رنگشان قهوه‌ای شد، آنها را از فر بیرون آورید و با بادام‌زمینی خرد شده و چیلی تزیین و در کنار لیمو سرو کنید.


مرغ کالباس پیچ

زمان آماده سازی 15 دقیقه ، زمان پخت 55 دقیقه

مواد لازم برای 4 نفر

  • 1 کیلوگرم کتف مرغ
  • 8 ورقه ژامبون
  • 1/3 پیمانه میپل سیروپ (شربت نیشکر)
  • 2 ق س سس باربیکیو دودی
  • 2 حبه سیر له شده
  • 1 ق س آویشن خرد شده
  • 8 عدد برگ ظریف کاهو
  • 1/3 پیمانه سس سزار
  • 1/4 پیمانه پودر پنیر پارمسان

دستور تهیه ۱۰ میان وعده مرغی

طرز تهیه

1 – فر را با دمای 180 تا 200 درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود. سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید. ورقه‌های کالباس را به صورت نوارهای 5 – 4 سانتی برش بزنید و آنها را دور مرغها بپیچید.

حالا طوری کتفهای ژامبون پیچ را در سینی فر بگذارید که کالباسها باز نشوند. میپل سیروپ را به همراه سیر، سس باربیکیو و آویشن در ظرفی بریزید و خوب مخلوط کنید. از این مخلوط روی مرغها بمالید.

2 -سینی را در فر بگذارید و 55 دقیقه زمان دهید تا مرغها بپزند. گاهی روی مرغها را با باقیمانده مخلوط مزه‌دار کنید. بعد از این که روی مرغها به رنگ قهوه‌ای در آمد، آنها را بیرون بیاورید و روی برگه‌های کاهو بگذارید. روی آنها را با ریختن سس سزار و پودر پنیر پارمسان تزیین کنید.


مرغ کاری با ماست طعم دار

 

مواد لازم برای 4 نفر

  • 1/4 پیمانه روغن گیاهی
  • 2 ق س پودر کاری
  • 1 ق س زنجبیل رنده شده
  • 1/2 ق چ زردچوبه
  • 1 کیلوگرم کتف مرغ
  • اسپری روغن
  • 3/4 پیمانه ماست
  • 1 عدد خیار پوست گرفته و رنده شده
  • 2 ق س آب لیمو
  • 1 عدد پیازچه خرد شده
  • 2 حبه سیر له شده
  • 2 ق س نعنا خرد شده

دستور تهیه ۱۰ میان وعده مرغی

طرز تهیه

1 – روغن را به همراه پودر کاری، زنجبیل و زردچوبه در کاسه‌ای بریزید و مخلوط کنید. مرغها را به این مخلوط اضافه کنید و خوب هم بزنید تا همه جای کتفها به ادویه‌ها آغشته شوند. روی ظرف را بپوشانید و به مدت 30 دقیقه در یخچال استراحت دهید تا مزه‌دار شوند.

2 – فر را با دمای 180 تا 200 درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود. شبکه توری فر را روی سینی فر بگذارید. روی توری فلزی را با اسپری روغن چرب کنید. مرغها را روی توری بچینید.

مجموعه را در فر به مدت یک ساعت حرارت دهید تا مرغها بپزند و تغییر رنگ پیدا کنند. بعد بیرون بیاورید. در صورت تمایل کمی نمک و فلفل بزنید و در ظرف دلخواه بچینید. خیار، پیاز، آبلیمو، سیر و نعنا را داخل ماست بریزید و هم بزنید. این سس را با مرغ کاری سرو کنید.


 


مرغ پارمسان با سس گوجه فرنگی

 

مواد لازم برای 4 نفر

  • 2 پیمانه مغز نان فانتزی تازه ریز شده
  • 1/4 پیمانه پنیر پارمسان رنده شده
  • 1 پیمانه آرد سفید
  • 1 پیمانه شیر
  • 1 عدد تخم‌مرغ
  • 1 کیلوگرم کتف مرغ
  • کمی روغن گیاهی
  • 3/4 پیمانه سس گوجه‌ ایتالیایی
  • 1 پیمانه پنر رنده شده طعم‌دار
  • 2 پیمانه جعفری خرد شده

دستور تهیه ۱۰ میان وعده مرغی

طرز تهیه

1 -سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید. خرده‌های خمیر نان و پارمسان را در بشقابی گود با هم مخلوط کنید. در کاسه‌ای شیر و تخم‌مرغ بریزید و خوب مخلوط کنید. در بشقاب گود دیگری آرد را بریزید. یک کتف مرغ را در آرد بغلتانید و کمی تکان دهید تا آردهای اضافه بریزند.

بعد آن را در مخلوط شیر و تخم‌مرغ بزنید تا همه جای آن به مواد آغشته شود. در مرحله آخر مرغ را در مخلوط خرده نان و پنیر پارمسان بغلتانید و آن را روی سینی فر بگذارید. همه مرغها را به همین صورت آماده کنید. رویشان را بپوشانید و به مدت نیم ساعت در یخچال استراحت دهید.

2 – فر را با دمای 160 تا 180 درجه سانتیگراد گرم کنید. در قابلمه‌ای گود تا ارتفاع 3 سانتیمتر روغن سرخ کردنی بریزید و روی حرارت بگذارید تا داغ شود. مرغها را در روغن داغ به مدت 4 دقیقه سرخ کنید تا رنگ‌شان قهوه‌ای شود. سپس آنها را بیرون بیاورید و به سینی فر منتقل کنید.

سینی را در فر به مدت 30 دقیقه حرارت دهید. بعد از این مدت آنها را بیرون بیاورید. رویشان را با سس گوجه و کمی پنیر طعم‌دار بپوشانید و دوباره به مدت 20 دقیقه در فر حرارت دهید. مرغهای برشته را بیرون بیاورید. در ظرف دلخواه بچینید و با جعفری خرد شده تزیین کنید.

منبع:برترین ها

دستور پخت خوراک مرغ مجلسی لذیذ

دستور پخت خوراک مرغ مجلسی لذیذ

طرز پخت رولت مرغ و گوشت

طرز پخت رولت مرغ و گوشت

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا