دستور تهیه شیرینی شکرپاره

شنبه 1 اردیبهشت 1397 دسته‌بندی نشده
دستور تهیه شیرینی شکرپاره

 مواد لازم برای شکرپاره

  • آرد گندم :225 گرم
  • آرد سمولینا :4 قاشق غذاخوری
  • تخم مرغ :یک عدد
  • پودر قند :6 قاشق غذاخوری
  • بیکینگ پودر :یک قاشق چایخوری
  • مارگارین یا کره :100گرم
  • روغن مایع :به مقدار کم
  • زرده تخم مرغ :یک عدد (برای روی شیرینی)
  • کاغذ کیک پزی :کوچک (به تعداد شیرینی)

مواد لازم برای شربت شکر پاره

  • شکر :300 گرم
  • آب :600 میلی لیتر
  • آبلیمو :یک قاشق غذاخوری
شکر پارهشکرپاره
شکرپاره

طرز تهیه شکرپاره

آرد را الک کنید، وسط آن را گود کنید. سپس آرد سمولینا، تخم مرغ، پودر قند و بکینگ پودر را بریزید و با دست هم بزنید.
مارگارین (از نیم ساعت قبل در حرارت اتاق نرم شده باشد) را به خمیر شکرپاره اضافه کنید و خوب ورز دهید. از خمیر تکه هایی به اندازه تخم مرغ جدا کنید و با کمک دست گرد و بعد پهن کنید.
سینی را از قبل چرب کنید؛ خمیره شکرپاره را با فاصله ای دو سانتی داخل سینی بچینید. روی آنها زرده تخم مرغ بمالید.
فندق ها را با کمی فشار به وسط هر خمیر بگذارید. یا پس از پخت پودر پسته روی آن بپاشید.
فر را از 10 دقیقه قبل آماده کنید. سینی را وسط فر و در دمای 160 درجه سانتیگراد (به مدت 30 دقیقه) بگذارید تا شکر پاره ها طلایی رنگ شوند.
برای درست کردن شربت، شکر و آب را بجوشانید. بعد از اینکه غلیظ شد، آبلیمو را به آن اضافه کنید و باز آن را چند دقیقه دیگر بجوشانید. شربت را از روی گاز بردارید و بگذارید تا سرد شود و سپس آن را روی شیرینی داغ بریزید.
یکی دو ساعت صبر کنید. اگر شکر پاره  شربت را جذب کرد، کمی دیگر روی آن شربت بریزید.
شکرپاره
منبع:نمناک

معرفی ون الکتریکی مان / MAN

هیوندای سوناتا هیبرید 2018 ارزان‌ تر می‌شود

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا