نحوه تهیه دسر کشکول

یکشنبه 18 فروردین 1398 دسته‌بندی نشده
دستور تهیه دسر کشکول

مواد لازم جهت تهیه دسر کشکول

 آرد برنج ۲ قاشق غذاخوری
 شیر  ۱ لیتر
 شکر  ۴ قاشق غذا خوری
 زرده تخم مرغ  ۱ عدد
 نشاسته  ۳ قاشق غذا خوری
 پودر نارگیل  ۳ قاشق غذا خوری
 وانیل  ۱ پاکت ۵ گرمی
 کره  ۲۵ گرم
پسته به میزان دلخواه

طرز تهیه دسر کشکول

1- ابتدا آرد برنج، شیر، شکر، زرده تخم مرغ، نشاسته و پودر نارگیل را در ظرفی روی گاز با یکدیگر مخلوط می کنیم تا به جوش آید.

2- وانیل و کره را به مواد اضافه می کنیم و کامل روی حرارت ملایم باهم مخلوط می کنیم.

3- ظرف را از روی حرارت برداشته و مواد را مرتب به هم می زنیم تا کمی سرد شود.

4- سپس حدود 2 قاشق غذاخوری از کشکول را در ظرف های مورد نظر ریخته و لایه بعد را چند عدد پسته (بهتر است پودر شده باشد) می ریزیم و دوباره مقداری کشکول روی آن می ریزیم.

5- در آخر هم با پسته روی آن را تزیین می کنیم و در یخچال می گذاریم تا سرد شود.

دسر کشکول پسته

نکته

دسر کشکول را می توان با بادام یا انواع میوه ها نیز درست و آن را تزیین کرد. در زیر عکس برخی از انواع دسر کشکول را مشاهده می کنید.

دسر کشکول بادام

دسر کشکول بادام

دسر کشکول توت فرنگی

دسر کشکول توت فرنگی

دسر کشکول هلو

دسر کشکول هلو

دسر کشکول انار

منبع:ستاره

آشنایی با خواص دعای نادعلی

دعای 60قاف چیست

تعطیلی مدارس اهواز تا پایان هفته

تعطیلی مدارس اهواز تا پایان هفته

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا