مواد لازم جهت تهیه دسر کشکول
آرد برنج | ۲ قاشق غذاخوری |
شیر | ۱ لیتر |
شکر | ۴ قاشق غذا خوری |
زرده تخم مرغ | ۱ عدد |
نشاسته | ۳ قاشق غذا خوری |
پودر نارگیل | ۳ قاشق غذا خوری |
وانیل | ۱ پاکت ۵ گرمی |
کره | ۲۵ گرم |
پسته | به میزان دلخواه |
طرز تهیه دسر کشکول
1- ابتدا آرد برنج، شیر، شکر، زرده تخم مرغ، نشاسته و پودر نارگیل را در ظرفی روی گاز با یکدیگر مخلوط می کنیم تا به جوش آید.
2- وانیل و کره را به مواد اضافه می کنیم و کامل روی حرارت ملایم باهم مخلوط می کنیم.
3- ظرف را از روی حرارت برداشته و مواد را مرتب به هم می زنیم تا کمی سرد شود.
4- سپس حدود 2 قاشق غذاخوری از کشکول را در ظرف های مورد نظر ریخته و لایه بعد را چند عدد پسته (بهتر است پودر شده باشد) می ریزیم و دوباره مقداری کشکول روی آن می ریزیم.
5- در آخر هم با پسته روی آن را تزیین می کنیم و در یخچال می گذاریم تا سرد شود.
نکته
دسر کشکول را می توان با بادام یا انواع میوه ها نیز درست و آن را تزیین کرد. در زیر عکس برخی از انواع دسر کشکول را مشاهده می کنید.
دسر کشکول بادام
دسر کشکول توت فرنگی
دسر کشکول هلو
منبع:ستاره
ارسال دیدگاه