مواد لازم
- شیر ۵ پیمانه
- شکر یک پیمانه
- نشاسته گل نصف پیمانه
- کره ۴۰ گرم
- گلاب یک قاشق غذاخوری
دستور تهیه مسقطی کاراملی
- طرز تهیه شکر را در قابلمه ای میریزیم و روی حرارت ملایم قرار می دیم تا کم کم ذوب شده و تبدیل به کارامل شود.
- ۴ پیمانه شیر را در قابلمه دیگری میریزیم و روی حرارت قرار میدیم تا داغ شود.
- بعد از اینکه شکر کاملا ذوب و کاراملی شد شیر داغ را کم کم بهش اضافه می کنیم.
- شکر کاراملی با اضافه کردن شیر سفت میشه که با هم زدن روی حرارت دوباره ذوب میشه.
- نصف پیمانه نشاسته گل را در یک لیوان شیر سرد حل می کنیم.
- بعد از اینکه شکر سفت شده کاملا در شیر حل شد، نشاسته را همراه کره به مخلوط شیر و کارامل اضافه می کنیم.
- مدام هم میزنیم تا مثل فرنی غلیظ بشه (حدود ۱۵ الی ۲۰ دقیقه طول کشید).
- در آخر یک قاشق گلاب را اضافه می کنیم و دوباره کمی هم می زنیم و گاز را خاموش می کنیم.
- دسر را از صافی عبور میدیم.
- چون این دسر لطیف و نرم هست، یک قالب ساده انتخاب می کنیم. قالب را کمی چرب کرده و مسقطی را داخلش می ریزیم.
- مسقطی کاراملی را بمدت ۴ ساعت داخل یخچال میگذاریم. بعد از قالب خارج می کنیم .برای خارج کردن مسقطی کاراملی از قالب فقط کافیه کناره های دسر از دیواره های قالب جدا بشه،دسر به راحتی برمیگرده..
منبع:تصویر زندگی
ارسال دیدگاه