خوشمزه شدن حلیم گندم

چهارشنبه 17 فروردین 1401 آشپزی
خوشمزه شدن حلیم گندم

رازهای ساده اما جادویی برای خوشمزه شدن حلیم گندم

یکی از لذیذ ترین و محبوب ترین غذاها به خصوص در ماه رمضان می باشد. این غذا که از ترکیب گندم و گوشت می باشد بسیار راحت و اسان است ، اما برای خوشمزه تر شدن آن نیاز است نکته هایی را رعایت کرد. اگر شما نیز قصد دارید برای افطار هیتان غذایی لذیذ بپزید فوت و فن هایی که در این بخش به شما آموزش میدهیم را فرا بگیرید!

تهیه حلیم با گوشت مناسب

اولین چیزی که باید به ان توجه کنید نوع گوشت است، گوشت قرمز با استخوان(گردن، سرسینه یا دنده گوسفندی) مناسب‌ترین گوشت برای طبخ حلیم است.همچنین باید به میزان گوشت نیز توجه کرد و میزان آن 1 به 2 نسبت به سایر مواد می باشد.

مثلا برای به ازای 1 کیلوگرم گندم، 500 گرم گوشت استفاده کنید.

 

اگر جز افرادی هستید که گوشت قرمز دوست ندارند می توانید حلیم را با مرغ و گوشت بوقلمون نیز تهیه کنید

خوشمزه شدن حلیم گندم

خوشمزه شدن حلیم گندم

جدا پختن گندم و گوشت

برای بهتر کردن طعم حلیم گندم را جدا و گوشت را جدا بپزید و بعد از پختن باهم مخلوط کنید.

 

از بین بردن بوی زهم گوشت

با گرفتن بوی زهم گوشت توسط دارچین میتوانید طعم گوشت را چندین برابر بهتر کنید

کوبیدن گوشت

بعد از پختن گوشت استخوان ها را جدا کرده و سپس با گوشت کوب بکوبید. هرگز گوشت را با چرخ کردن یا میکس کردن له نکنید

استفاده از بلغور گندم

با استفاده از بلغور گندم حلیم را درست کنید ، بلغور گندم را یک شب قبل خیس کنید و آب آن را چند بار عوض کنید.

جدا کردن پوست گندم

برای تهیه حلیم با گندم پوست دار بعد از پخت گندم و لعابدار شدن آن، به کمک یک صافی، پوسته‌ها را جدا کنید. سپس گندم صاف شده را کم‌کم به گوشت کوبیده اضافه کنید و با گوشت کوب بکوبید تا گوشت از هم باز شده و با گندم کاملا یکدست شود.

هم زدن گندم

در هنگام پخت حلیم باید آن را دائم هم زد تا ته نگیرد.بهتر است از ظروف نچسب استفاده کرده در زمان پخت گندم کف روی آن را بردارید و حرارت را روی حالت ملایم قرار دهید. در هنگام پخت موقعی که گوشت را به گندم اضافه می‌کنید، از یک قاشق غذا خوری روغن استفاده کنید.

 

استفاده از نخود در حلیم

برخی برای از بین بردن بوی زهم گوشت و لعابدار شدن آن ، از نخود استفاده میکنند

سفت نکردن حلیم

برای آنکه حلیم سفت نشود اجازه ندهید آب آن تبخیر شود بلکه بعد از اینکه آب اضافه حلیم تبخیر شد، حرارت را ملایم و پس از جا افتادن، شعله را خاموش کنید.

افزودن شیر به حلیم

در اصفهان به حلیم شیر اضافه میکنند و روی حرارت قرار می دهند تا کاملا با شیر بپزد و طعم آن را بگیرد و بافتی کشدار پیدا کند. سپس مخلوط به دست آمده را با گوشت پخته شده مخلوط می‌کنند.

شعله کم و پخت خوب حلیم
یکی از رازهای خوشمزه شدن حلیم پخت خوب و جا افتادن این غذا است. معمولا برای پخت حلیم، به 8 تا 10 ساعت زمان نیاز است.هر چقدر حلیم بیشتر روی شعله با حرارت کم چند ساعت بپزد، خوشمزه‌تر می‌شود.

rap morghe

رپ مرغ / طرز تهیه ساندویچ رپ مرغ خوشمزه و فوری

eshkene

اشکنه/ طرز تهیه اشکنه کشک ساده و خوشمزه

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا