تهیه کیک پرتقالی -گردویی

شنبه 13 اردیبهشت 1399 آشپزی

کیک پرتقالی کیک بسیار مقوی وخوشمزه ای است و عصرانه بسیار خوبی برای پچه ها است میتوان با کم کردن شکر آن  یااستفاده از  شکر قهوه ای این کیک را به صورت رژیمی تهیه کرد

برای پخت کیک همیشه قبل از شروع کار فر را روشن میکنیم

قالب را آماده کرده

آرد را با بیکینگ پودر 3 بار الک میکنیم

مواد لازم

1:آرد 2 لیوان (لیوان دسته دار)

2:بیکینگ پودر 2 قاشق چای خوری

3:رنده پوست پرتقال ا عدد

4:تخم مرغ 3 عدد

5: آب پرتقال 1/2 لیوان

6 شکر 1 لیوان سر پر

7:روغن مایع 1/2 لیوان

8 : گردو نیم کوب شده 1/2لیوان

9:وانیل به مقدار  کم 1/8 قاشق چای خوری

دستور پخت

ابتدا تخم مرغها را در ظرفی ریخته. رنده پوست پرتقال (مقدار کمی وانیل اضافه کرد.چون پوست پرتقال طعم خوبی به کیک میدهد) و شکر را اضافه کرده با هم زن برقی حدود 3 دقیقه هم زده تا حجم آن 2 برابر شود.سپس روغن را اضافه و همزدن را ادامه میدهیم و سپس آب پرتقال را اضافه میکنیم دور  هم زن را کم کرده آرد سه بار الک شده با بیکینگ پود ر را  کم کم به مواد اضافه کرده همزن را خاموش میکنیم و با لیست در یک جهت هم میزنیم تا آرد گلوله نشود وقتی مخلوط یک دست شد گردو را  اضافه میکنیم

مواد را داخل قالب چرب شده که کاغذ روغنی ته آن انداختیم  ریخته و در فر از قبل روشن شده در دمای 180 درجه  سانتی گراد به مدت 40 دقیقه قرار میدهیم زمان پخت به فر بستگی دارد با فرو بردن سیخ چوبی پخت کیک را امتحان کنید  اگر سیخ را خارج کردید تمیز بود زمان پخت تمام است .

بعد از پخت کیک را از فر خارج کرده اجازه دهید سرد شود و با چاقو لبه های کیک را از قالب جدا کرده کیک را از ظرف بیرون آورده برش دهید

اگر داغ کیک را برش دهید کیک له میشود.

نوش جان

طرز تهیه سوپ کلم

طرز تهیه یک سوپ عالی برای افطاری

طرز تهیه کباب درباری (ثریایی)

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا