طرز تهیه ترشی لیته انبه بسیار خوشمزه ، به دو روش

یکشنبه 22 تیر 1399 آشپزی

مواد لازم برای تهیه ترشی لیته انبه 

انبه درشت رسیده 2 عدد

تمبرهندی 1 بسته

سرکه 1 پیمانه

فلفل قرمز و دارچین  1 قاشق چای خوری

سیاه دانه 2 قاشق مربا خوری

تخم گشنیز آسیاب شده 2 قاشق غذا خوری

نمک به میزان لازم

روش اول:

طرز تهیه ترشی لیته انبه :

انبه ميوه‌اي است كه بيشتر در مناطق گرمسيري رشد مي‌كند طبع اين ميوه گرم است. ترشي اين ميوه به دفع سنگ كليه و مثانه كمك كرده و اشتهاآور است ضمنا اين ميوه فاقد كلسترول و چربي اشباع شده مي‌‌باشد . اين ترشي با روش‌هاي زيادي درست مي‌شود ولي  نوع ليته آن را از همه خوشمزه تر است .و با غذاهای دریایی طعم بسیار خوشمزه ای دارد

ابتدا انبه‌ها را شسته و هسته آنها را جدا مي‌كنيم.تمر هندي را در سركه حل كرده و از صافي رد مي‌كنيم سپس انبه و مخلوط سركه و تمرهندي را درون مخلوط‌كن مي‌ريزيم. خوب كه مخلوط شد فلفل، نمك، سياه‌دانه، دارچين و تخم گشنيز را به آن اضافه كرده درون شيشه مي‌ريزيم. در شيشه را محكم بسته و درون يخچال مي‌گذاريم تا ترشي آماده شود. اين ترشي را بلافاصله بعد از درست كردن میتوان استفاده كرد ولي بهتر است تا يك هفته در يخچال بماند و بعد مصرف شود.

ترشی لیته انبه

روش دوم

مواد لازم برای ترشی لیته انبه

  • سیر 6 حبه
  • انبه رسیده  2 عدد
  • سرکه 1 پیمانه
  • روغن زیتون 1/2پیمانه
  • فلفل قرمز 1 قاشق چایخوری
  • فلفل سیاه 1 قاشق چایخوری
  • سیاه دانه 1 قاشق غذاخوری
  • تخم گشنیز 1قاشق غذاخوری

طرز تهیه ترشی لیته انبه

برای تهیه ترشی انبه ابتدا سیرها را پوست می گیریم و می شوییم و با گوشت کوب خوب له می کنیم و کنار می گذاریم.سپس انبه ها را می شوییم و پوست روی آن ها را می گیریم وهسته ی آن را خارج کرده و روی تخته آشپزخانه آن ها را  به صورت تکه های مربع خرد می کنیم.

بعد تابه ای را روی حرارت قرار می دهیم و تخم گشنیز را در آن می ریزیم و فلفل قرمز،فلفل سیاه،سیاه دانه را به آن اضافه می کنیم و با قاشق با هم مخلوط می کنیم و خوب تفت می دهیم مراقب باشید ادویه ها نسوزد. سپس ادویه ها را در آسیاب می ریزیم و آن ها را پودر می کنیم. پس از این در شیشه ای تکه های  انبه ها را می ریزیم و لا به لای انبه ها از سیر له شده،پودر ادویه ها،روغن زیتون و می ریزیم

و در آخر که شیشه پر شد روی مواد سرکه می ریزیم تا سطح مواد ترشی را کاملا بپوشاند و درب شیشه را محکم می بندیم و به مدت ۲ هفته در جای خنک مانند یخچال آن را نگهداری می کنیم تا آماده مصرف شود

نوش جان کنید.

ترافل میوه /یک دسر خوشمزه با میوه های تابستانی

سالاد اندونزی

سالاد اندونزی

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا