ترشی/ طرز تهیه ترشی خرمالو

سه‌شنبه 8 آذر 1401 آشپزی
torshy khormlo

ترشی خرمالو یکی از ترشی  های خوشمزه هست که در فصل پاییز تهیه می شود و درکنار برنج، ماکارونی و غذاهای دیگر سرو کنید، در طرز تهیه ترشی خرمالو از سیاه دانه، تخم گشنیز، برگه زردآلو استفاده می شود در بخش آشپزی مجله دایان با طرز تهیه ترشی خرمالو با ما همراه باشید همچنین طرز تهیه ترشی زیتون و ترشی متکا و ترشی لگجی را مشاهده کنید.

خواص خرمالو

  1.  خرمالو سرشار از مواد معدنی مختلف مورد نیاز بدن هست ، مانند کلسیم، گوگرد، آهن، فسفر، منیزیم و پتاسیم .
  2. ویتامین A موجود در خرمالو، برای رشد و استحکام پوست و ناخن  مفید هست .
  3. و زینک (روی)  موجود در خرمالو  برای رشد مو و داشتن موهای سالم و پر پشت مفید است.
  4. طبع خرمالو گرم و تر است.
  5.  افرادی  که مستعد سکسکه‌ هستند، می‌توانید از خرمالو استفاده کنید چون آرام‌کننده سکسکه است .
  6. خرمالو انرژی‌زایی طبیعی هست و به رفع خستگی کمک می‌کند و استرس و اضطراب کم می کند.

مواد لازم برای تهیه ترشی خرمالو:

  • خرمالو : ۵۰۰ گرم
  • سرکه :  نیم لیتر
  • برگه زرد آلو : ۲۵۰ گرم
  • تمر هندی : نصف بسته
  • خرما بدون هسته : ۲۵۰ گرم
  • سیاه دانه : نصف قاشق مربا خوری
  • تخم گشنیز : نصف قاشق مربا خوری
  • پودر گلپر : نصف قاشق مربا خوری
ترشی خرمالو

ترشی خرمالو

طرز تهیه ترشی خرمالو :

  1.  برای تهیه ترشی خرمالو ابتدا خرمالو ها را شسته، پوست آنها را  بگیرید و یا با  چاقو  نگینی خرد کنید و یا در مخلوط کن بریزید تا یکدست شود.
  2. در این مرحله سرکه را  در قابلمه بریزید و به مدت ده دقیقه  روی حرارت  قرار دهید تا بجوشد، جوشاندن سرکه مانع کپک زدن ترشی می شود.  سرکه را کنار بگذارید.
  3. تمر هندی های هسته گرفته شده را به سرکه اضافه کنید. سپس برگه زردآلو  و خرمای بدون هسته را اضافه کنید  و صبر کنید تا مواد کمی نرم شوند سپس مواد را چرخ کنید تا مواد یکدست شوند سپس خرمالوی خرد شده یا پوره شده را به مواد اضافه کنید و هم بزنید تا با هم ترکیب شوند
  4. حال  پودر گلپر، تخم گشنیز نیم کوب، سیاه دانه و نمک را به مواد  ترشی اضافه کنید و طعم مواد را بچشید اگر لازم بود مقداری سرکه به مواد اضافه کنید و ترشی خرمالو رادر ظرف شیشه ای استریل شده بریزید و  درب آن را محکم ببندید و در جای خنک قرار دهید  پس از 15 روز ترشی شما آماده است.

مواد لازم برای ترشی خرمالو درسته

  • خرمالو:  1 کیلو
  • سرکه:   700 گرم
  • گلپر  : 1 قاشق چای خوری
  • سیاه دانه  : 1 قاشق چای خوری
  • نمک :  1 قاشق مرباخوری

طرز تهیه ترشی خرمالو درسته

  1. سرکه را بجوشانید و کنار بگذارید تا سرد شود .
  2. خرمالوها را بشویید و کلاهک ان را به آرامی جدا کنید و  با دستمال خشک کنید و درون شیشه تمیز بچینید و روی آنها سرکه سرد شده بریزید تا روی را بگیرد.
  3. در ازای هر یک کیلو خرمالو یک قاشق مرباخوری نمک اضافه کنید.
  4. گلپر و سیاه دانه را نیز اضافه کنید. و درب شیشه را محکم ببندید و ظرف را در جای خنک قرار دهید  بعد از 15 روز ترشی  خرمالو شما آماده هست.

 

kabab kobide

کباب کوبیده/ طرز تهیه کباب کوبیده پاکستانی

کباب سارما بادمجان

کباب سارما بادمجان/پخت غذاهای محبوب کشور ترکیه

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا