تاکو با فلفل هالوپینو

دوشنبه 22 آذر 1400 آشپزی
تاکو با فلفل هالوپینو

تاکو با فلفل هالوپینو ، یک نوع فلفل تند سبزرنگ مکزیکی است، ولی گاهی می گذارند تا قرمز رنگ شود. آب هالاپینو داروی آلرژی های فصلی و دیگر مشکلات تنفسی است.

مواد مورد نیازتاکو با فلفل هالوپینو

 

  • راسته گوساله: 200 گرم
  • پیاز (مکعبی خردشده): 1 عدد
  • سیر (خردشده): 2 حبه
  • گوجه فرنگی (مکعبی خردشده): 1 عدد
  • فلفل دلمه ای سبز (خلالی خردشده): 1 عدد
  • کاهو (برگ برگ یا خردشده): 2 برگ
  • فلفل هالوپینو: (ریز خردشده): 5 گرم
  • نمک و فلفل سیاه: به میزان لازم
  • روغن زیتون: به میزان لازم
  • آرد: 1 پیمانه
  • بیکینگ پودر: یک دوم ق چ
  • آب: یک چهارم پیمانه
  • کره (به دمای محیط رسیده): 5 گرم
  • روغن مایع: به میزان لازم
تاکو با فلفل هالوپینو

تاکو با فلفل هالوپینو

روش پخت

1.    گوشت را به نمک و فلفل آغشته کرده و به مدت 20 دقیقه داخل یخچال قرار دهید تا مزه دار شود.

2.    برای تهیه نان ترتیلا: آرد و بیکینگ پودر را داخل کاسه ای ریخته و با هم الک کنید. بعد آب و کره را به مخلوط آرد اضافه کنید و با دست ورز دهید تا خمیر یکدستی حاصل شود که حالت چسبندگی نداشته باشد. خمیر را درون ظرفی قرار دهید و روی آن را با دستمال آشپزخانه (یا حوله ای) بپوشانید و به مدت 1 ساعت در دمای محیط استراحت دهید. خمیر را به 4 قسمت مساوی تقسیم کرده و هر قسمت را به کمک مقداری آرد و وردنه به شکل دایره ای با قطر 15 سانتی متر باز کنید. تابه ای را که با مقداری روغن مایع چرب شده، روی حرارت قرار دهید و دو طرف هر خمیر را درون آن سرخ کنید. نان های ترتیلا را از وسط روی یکدیگر قرار دهید و در سینی فر

چیده و در طبقه وسط فر از قبل با دمای 200 درجه سانتی گراد گرم شده، به مدت 5 دقیقه قرار دهید تا خشک شود.

3.    برای تهیه سس سالسا؛ پیاز، سیر، گوجه فرنگی، فلفل هالوپینو و فلفل دلمه ای را همراه با نمک، فلفل و روغن زیتون درون ظرف نسوزی بریزید. سپس آن را در سینی فر بریزید و در طبقه وسط فر از قبل با دمای 200

درجه سانتی گراد گرم شده، به مدت 15 دقیقه بپزید.

4.    تابه چدنی را روی حرارت بالا قرار داده و مقداری روغن مایع درون آن بریزید. بعد گوشت را به آن افزوده و به مدت 5 دقیقه گریل کنید.

5.    استیک آماده شده را در خلاف جهت خط های گوشت برش دهید.

6.    نان ترتیلا را درون ظرفی قرار دهید و روی آن کاهو، برش های استیک و سس سالسا را بریزید.

تاکو با فلفل هالوپینو

تاکو با فلفل هالوپینو

 

فواید صبحانه برای دانش آموزان

املت ایتالیایی

غذای محلیِ ایرانی

×

ارسال دیدگاه

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا