درست کردن استیک با کرم اسفناج و گوجه فرنگی

دوشنبه 9 اسفند 1400 آشپزی
نحوه پخت استیک با کرم اسفناج و گوجه فرنگی

استیک با کرم اسفناج و گوجه فرنگی

مواد لازم برای استیک با کرم اسفناج و گوجه فرنگی

  • سرکۀ بالزامیک:۲ قاشق غذاخوری
  • روغن زیتون:۳ قاشق غذاخوری
  • نمک و فلفل سیاه:به میزان لازم
  • گوجه فرنگی درشت:۲ عدد
  • پیاز شیرین بزرگ:یک عدد
  • آرد:۳ قاشق غذاخوری
  • شیر:۲ پیمانه
  • اسفناج:۳۰۰ گرم
  • جوز هندی:⅛ قاشق چایخوری
  • گوشت راستۀ استیکی:۴ قطعه

طرز تهیه استیک لذیذ

در یک کاسۀ کوچک، سرکه و ۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون را می‌ریزیم و با همزن دستی، مواد را کاملاً مخلوط می‌کنیم. سپس آن را با نمک و فلفل مزه دار می‌کنیم.
گوجه فرنگی را حلقه می‌کنیم پیاز را پس از شستن طوری برش می‌دهیم که نیمی از آن حلقه‌ای شود و بقیۀ آن که حلقه نمی‌شود را ریز خرد می‌کنیم.
حلقه‌های گوجه و پیاز را در یک ظرف مسطح می‌چینیم و مخلوط سرکه را روی آن‌ها می‌ریزیم و آن را کنار می‌گذاریم.
در یک قابلمۀ متوسط کمی عمیق، ۱ قاشق غذاخوری روغن می‌ریزیم و آن را روی حرارت متوسط می‌گذاریم. پس از اینکه کمی گرم شد، پیاز‌های خرد شده را داخل آن می‌ریزیم و حدود ۴ الی ۵ دقیقه تفت می‌دهیم.
آرد را به آن اضافه می‌کنیم و ۳۰ ثانیه مخلوط کرده و آن را تفت می‌دهیم.
به تدریج شیر را به آن اضافه می‌کنیم.
اسفناج خرد شده و جوز هندی را داخل آن می‌ریزیم و آن را با نمک و فلفل مزه دار می‌کنیم. می‌گذاریم ۳ الی ۵ دقیقه روی حرارت باشد تا کاملاً بپزد و اسفناج نرم و پخته شود. سپس آن را از روی حرارت برمی داریم و کنار می‌گذاریم.
یک تابۀ بزرگ را روی حرارت متوسط-زیاد می‌گذاریم.
استیک‌ها (هر قطعه ۲۵۰ تا ۳۰۰ گرم) را با نمک و فلفل مزه دار می‌کنیم.
وقتی تابه داغ شد، استیک‌ها را داخل آن می‌گذاریم تا هر طرف آن قهوه‌ای شود. برای اینکه استیک آبدار داشته باشیم، هر طرف را حدود ۴ الی ۵ دقیقه روی حرارت می‌گذاریم.
استیک آماده را در کنار مکمل پیاز و گوجه با سس بالزامیک و مخلوط اسفناج و جوز هندی در یک بشقاب سرو می‌کنیم.

مانی پلوی مجلسی بامرغ

 کیک اسنیکردودل 

 کیک اسنیکردودل 

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا