چای هندی

دوشنبه 27 دی 1400 سلامت
چای هندی

چای هندی

یک چای جدید و خوشمزه که طعمی متفاوت دارد و از ادویه سرشار است. بهتر از این چای هندی لذیذ را در استکان های کوچک در مقدار کم مصرف کنید تا طعم دقیق آن را کاملا احساس کنید!

 

چای هندی

چای هندی

مواد لازم چای هندی:

  1. چای کیسه‌ای 4 عدد
  2. چوب دارچین 2 عدد
  3. میخک 4 عدد
  4. پودر زنجبیل 1 قاشق چایخوری
  5.  شیر 2 و 1/2 فنجان
  6. جوز هندی رنده شده 1 عدد
  7. عسل یا شیره افرا ( اختیاری

 

چای هندی

چای هندی

طرز تهیه چای هندی:

1. چای کیسه‌ای، دارچی، میخک ، زنجبیل و شیر را در ماهیتابه یا قابلمه ای کوچک بریزید. 2/3 از جوز هندی را رنده کنید و بهمراه 1/5 فنجان آب به قابلمه اضافه کنید. خوب هم بزنید و سپس روی حرارت ملایم قرار دهید.

2. به آرامی حرارت دهید تا به جوش بیاید؛ سپس حرارت را کم کنید و 12-15 دقیقه حرارت دهید تا عطر ادویه ها خارج شود و چای دم شود.

3. قابلمه را از روی حرارت بردارید و داخل قوری یا مستقیما داخل استکان بریزید. بدلخواه می توانید با کمی عسل یا شیره افرا چای خود را شیرین کنید.

 

روش های درمان فوری اسهال

خوردنی‌ هایی که نفخ و دل درد می آورند

آیا نارگیل کلید کاهش وزن است

خاصیت درمانی نارگیل خشک

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا