طرز تهیه پودینگ کاراملی خوشمزه و مجلسی

یکشنبه 22 تیر 1399 آشپزی

مواد لازم برای تهیه پودینگ کاراملی:

پودینگ کاراملی یک دسر مجلسی و خوشمزه است که متوانید برای مهمانی و دورهمی ها تهیه کنید و لذت ببرید.

●تخم مرغ :  ۱ عدد
●شیر :۳  لیوان
●شکر :  ۱ لیوان
●نشاسته : ۲ قاشق غذاخوری
●شکلات : ۱۰۰ گرم
●خامه :  1/2 لیوان
●پودر وانیل :  1/2 قاشق چایخوری

تهیه پودینگ کاراملی

طرز تهیه‌ی پودینگ کاراملی

1: برای تهیه‌ی این دسر خوشمزه در مرحله اول شکر را در ظرف دلخواه بریزید و روی حرارت قرار دهید تا سفت شود و حالت کاراملی بگیرد

2:  سپس شعله را کم کنید  دو لیوان شیر به آن بفزایید و اجازه دهید تا شکر در شیر به خوبی حل شود.

3:  پودر وانیل، نشاسته، تخم مرغ و ۱ لیوان شیر را در ظرفی جداگانه ترکیب نمایید و آن را به خوبی هم بزنیدتا یک دست شود. نیمی از این ترکیب را به ظرف شیر و شکر بیفزایید و آن را روی حرارت ملایم قرار دهید. نیم دیگری از مخلوط را با شکلات ترکیب کنید و آن را روی حرارت قرار دهید تا مخلوطی یکنواخت به دست آورید. وقتی هردو مخلوط غلیظ شد، آن‌ها را از روی حرارت بردارید و پس از خنک شدن، نیمی از لیوان  را با مواد ساده  و نیمی دیگر را با مواد شکلاتی پر نمایید. سپس دسر را در یخچال قرار دهید تا خنک شود. می‌توانید پس از ۱ ساعت، سطح دسر را با خامه، شکلات رنده شده ، میوه، و شکلات داغ تزئین نمایید.

نوش جان

سالاد اندونزی ؛ طرز تهیه سالاد اندونزی خوشمزه وعالی

طرز پخت چیکن کانلونی

پخت چیکن کانلونی غذای ایتالیایی / کانلونی سینه مرغ

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا
logo-samandehi