مواد لازم برای تهیه پودینگ کاراملی:
یک دسر مجلسی و خوشمزه که میتوانید آن را برای مهمانی ها و مجالستان تهیه کنید
- تخم مرغ : ۱ عدد
- شیر :۳ لیوان
- شکر : ۱ لیوان
- نشاسته : ۲ قاشق غذاخوری
- شکلات : ۱۰۰ گرم
- خامه : 1/2 لیوان
- پودر وانیل : 1/2 قاشق چایخوری
طرز تهیهی پودینگ کاراملی
- برای تهیهی این دسر خوشمزه در مرحله اول شکر را در ظرف دلخواه بریزید و روی حرارت قرار دهید تا سفت شود و حالت کاراملی بگیرد
- سپس شعله را کم کنید دو لیوان شیر به آن بفزایید و اجازه دهید تا شکر در شیر به خوبی حل شود.
- پودر وانیل، نشاسته، تخم مرغ و ۱ لیوان شیر را در ظرفی جداگانه ترکیب نمایید و آن را به خوبی هم بزنیدتا یک دست شود. نیمی از این ترکیب را به ظرف شیر و شکر بیفزایید و
- آن را روی حرارت ملایم قرار دهید. نیم دیگری از مخلوط را با شکلات ترکیب کنید و آن را روی حرارت قرار دهید تا مخلوطی یکنواخت به دست آورید.
- وقتی هردو مخلوط غلیظ شد، آنها را از روی حرارت بردارید و پس از خنک شدن، نیمی از لیوان را با مواد ساده و نیمی دیگر را با مواد شکلاتی پر نمایید. سپس دسر را در
- یخچال قرار دهید تا خنک شود. میتوانید پس از ۱ ساعت، سطح دسر را با خامه، شکلات رنده شده ، میوه، و شکلات داغ تزئین نمایید.
ارسال دیدگاه