دستور پخت کیک موز بسیار خوشمزه

یکشنبه 9 اردیبهشت 1397 دسته‌بندی نشده
دستور پخت کیک موز بسیار خوشمزه

چگونه میتوانید بیشترین لذت را از یک کیک خوشمزه ی موزی ببرید؟در این پست ما نحوه ی درست کردن این دسر خوشمزه و ساده و سالم را به شما آموزش میدهیم و میتوانید از عطر و طعم میوه ی طبیعی لذت ببرید. همچنین مواد طعم دهنده کم کالری گیاهی و سلیاک را نیز به آن اضافه میکنیم.این دسر خوشمزه خواص مفید موز که انرزی مفید ویتامین ها و فیبر و مواد معدنی است را داد. این دسر را آماده کنید و یک کیک شیرین بی ضرر داشته باشید

این دسر برای زمانی که آخرین موزها رو به سیاهی میروند هم مناسب هستند،شما میتوانید هم از شکر سفید استفاده کنید هم شکر قهوه ای،هرکدام که بیشتر مفید است برایتان استفاده کنید
برای پخت این کیک موز نفیس به مواد زیر نیاز دارید:
  • سه قاشق غذا خوری(هرقاشق 5گ) آرد
  • سه قاشق غذا خوری (هر قاشق 15گ)عسل
  • یک پیمانه پنیر ریکوتا کم چرب (50گرم)
  • 1پیمانه روغن گیاهی طبیعی(100 میل)
  • یک قاشق چای خوری بیکینگ پودر
  • یک قاشق چای خوری پود دارچین
  • سه عدد تخم مرغ بزرگ
  • چهار عدد موز بزرگ و رسیده
  • نصف پیمانه جو
  • نمک به مقدار لازم
روش آماده کردن کیک موز:
با مخلوط کردن مواد خشک و الک کردن آنها شروع کنید (آرد دارچین و بیکینگ پودر) و آنهارا کنار بگذارید
به طور جداگانه تخم مرغ و روغن را هم بزنید تا کاملا با هم حل شوند
چهار موز را له کنید و با عسل مخلوط کنید تا خمیر به دست آید خمیر موز و عسل را با پنیر ریکوتا و شکر و مخلوط تخم مرغ و رو غنتان میکس کنید
کم کم جو و مواد خشک را به این مخلوط اضافه کنید و هم بزنید تا در آخر یکی شوند.
مواد را در کاغذ روغنی و در ظرف بریزید و در فر از پیش گرم شده در دمای 180 درجه قرار دهید.
حدود 40 تا 50 دقیقه زمان میبرد تا آماده شود.برای اینکه متوجه شوید کیک پخته است یا نه یک چاقو درآن فرو کنید اگر کیک به آن نچسبید یعنی آماده است.اجازه دهید خنک شود و آن را همانطور که دوست دارید سرو کنید از شما میخواهیم کیک گردو و سلیاک ما را مطالعه کنید و دستور پخت کیک گردو و موز مارا با دوستانتان به اشتراک بگذارید
برای درست کردن کیک گردو به 8 مورد مواد و زماان کوتاهی احتیاج داریم.
طرز تهیه کیک موز خوشمزه
مواد مورد نیاز برای کیک موز :
همچنین بخوانید : دستور تهیه انواع کیک و شیرینی
4 قاشق چای خوری (هر قاشق 10گرم) شکر قهوه ای.میتوانید از عسل نیز استفاده کنید.
300 گرم نشاسته ی ذرت و یا پودر کیک موز هارا با چنگال له کنید تا خمیر شوند
  • نصف قاشق چای خوری زنجبیل
  • نصف قاشق غذاخوری پودر وانیل نصف پیمانه روغن گیاهی طبیعی
  • نصف پیمانه شیر بادام
  • 1 قاشق چای خوری بکینگ پودر
  • 1 قاشق چای خوری دارچین
  • 200 گرم گردو پوست کنده و خورد شده
  • 3عدد موز بزرگ و رسیده
ابتدا مواد خشک را الک کنید و با هم مخلوط کنید(نشاسته ی ذرت بکینگ پودر نمک دارچین و زنجبیل) و کنار بگذارید.
شیر بادام را با روغن و شکر مخلوط کنید تا مقداری کف کند.
پودر نارگیل را اضافه کنید و طعم دهنده پرتغال و موز له شده را مخلوط کنید
کم کم مواد خشک را بدون اینکه هم زدن را متوقف کنید به آن اضافه کنید تا یک خمیر یک شکل به دست آورید.
در آخر گردوی خورد شده را با آن مخلوط کنید
مواد را داخل ظرف آغشته به روغن و آرد بگذارید و در دمای متوسط 180 درحه قرار دهید
به مدت 35 تا 40 دقیقه پخته شود برای اینکه مطمئن شوید پخته شده یک چاقو در آن فرو کنید تا ببینید کیک به آن میچسبد یا نه
بعد از سرد شدن آن را سرو کنید.
کیک موز
منبع:نمناک

آئودی RS4-R آوانت با تیونینگ ABT

دستور تهیه کرم پاتیسیر ساده، شکلاتی، خامه‌ای و میوه‌ای

دستور تهیه کرم پاتیسیر ساده، شکلاتی، خامه‌ای و میوه‌ای

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا