غذاهای سنتی در روز کریسمس در کشورهای مختلف

دوشنبه 8 اردیبهشت 1404 آشپزی
Capture 148

کریسمس یک روز ویژه برای مسیحیان در سرتاسر جهان است. در این روز، مردم در کشورهای مختلف با غذاهای متنوع جشن می‌گیرند. در این مقاله به بررسی غذاهای رایج که در کشورهای مختلف در این روز سرو می‌شود، خواهیم پرداخت.

  • آلمان: کیک میوه‌ای کریسمس به نام “گلوهواین”
  • بلغارستان: دلمه سبزیجات و سوپ در روز کریسمس
  • فیجی: ماهی پیچیده در برگ موز
  • انگلستان: پودینگ انجیر که با الکل آتش می‌زنند.
  • ایتالیا: “جشن هفت ماهی” با انواع غذاهای دریایی.
  • فرانسه: غذاهای دریایی شامل خرچنگ و صدف.

نکات اضافی: برای تهیه غذاهای کریسمس از تازه‌ترین مواد اولیه استفاده کنید و غذاها را به صورت هنرمندانه سرو کنید.

از عدس تا چای ریبوس

خواص و 8 دستور پخت با کدو سبز برای سلامتی

Capture 19

طرز تهیه خورش شوید آلو با مرغابی - یک غذای خوشمزه شمالی

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا