امروز با غذایی کاملا شمالی با ما همراه باشید. خورش شوید آلو با مرغابی، یکی از غذاهای معروف شمالی هاست که طرز تهیه خورش شوید آلو را به شما آموزش می دهیم.
مواد لازم :
- مرغابی (كوچك) 1 عدد
- آلوچه (خشك و ترش) 300 گرم
- شوید (خشك) 2 تا 3 قاشق غذاخوری
- آلو (خورشتی) 250 گرم
- آبغوره 1 پیمانه
- تخم مرغ 2 تا 3 عدد
- نمك به میزان لازم
- فلفل به میزان لازم
- روغن به میزان لازم
طرز تهیه:
ابتدا مرغابی را پاك كرده و به قطعات مناسب تقسیم كنید و آن را شسته نمك زده و كنار میگذارید. سپس آلوچه خشك و آلو خورشتی را جداگانه یك ساعت قبل با آب سرد میشویید. مرغابی را در قابلمه قرار داده و با روغن آن را سرخ میكنید. سپس آلوچه خشك را در آن ریخته كمی تفت میدهید و 2 تا 3 لیوان آب و آبغوره به آن اضافه میكنید و روی حرارت ملایم میگذارید تا مرغابی پخته و نیم پز شود. آن گاه آلوی خورشتی را در آن میریزید وقتی آلو نیم پز شد شوید خشك را به آن اضافه می كنید.
نكات:
اصولاً این خورش از خورشهای ترش است البته میتوانید 1 تا 2 قاشق شكر هم به آن اضافه كنید تا خورش طعم مَلَس داشته باشد.این خورش محلی و مخصوص غرب گیلان است.در صورت تمایل به جای مرغابی از مرغ هم میتوانید استفاده كنید.
ارسال دیدگاه