
لوبیا کباب غذای سنتی و اصیل شمالی هست و بیشتر به عنوان صبحانه در قهوه خانه ها سنتی و قدیمی سرو می شود.لوبیا چیتی را به روش سنتی با پیاز داغ و رب و ادویه و مقداری آب می پزند سپس کباب چنجه را جداگانه آماده می کنندو هنگام سرو به خوراک لوبیا اضافه می کنند. این غذای خوشمزه با نان و آب نارنج و پیاز بسیار خوشمزه هست در بخش آشپزی مجله دایان با طرز تهیه لوبیا کباب خوشمزه با ما همراه باشید همچنین طرز تهیه خوراک لوبیا قرمز و مرغ بلغاری و خوراک لوبیا سفید را مشاهده کنید.
مواد لازم برای تهیه لوبیا کباب
برای 4 نفر
- لوبیا چیتی :۲ لیوان
- پیاز: ۱ عدد
- سیر: ۲ حبه
- گوجه فرنگی :۱ عدد
- سیب زمینی :۱ عدد
- رب گوجه فرنگی:۲ قاشق غذاخوری
- آب:۴ لیوان
- آب لیمو ترش: ۲ قاشق غذاخوری
- کباب چنجه:۴ سیخ
- نمک و فلفل سیاه: به مقدار کافی
- روغن مایع به مقدار کافی
طرز تیه لوبیا کباب رشتی
- برای تهیه لوبیا کباب ابتدا لوبیا چیتی پاک شده را شسته به مدت 24 ساعت در آب خیس کنید و چند بار آب آن را تعویض کنیدتا نفخ آن گرفته شود .
- سپس لوبیا را به همراه آب در یک قابلمه بریزیدروی حرارت قرار دهید تا به آرامی بپزد.
- تا لوبیا پخته می شود یک تابه بردارید و روی حرارت قرار دهید و پیاز نگینی خرد شده و روغن را به تابه اضافه کنیدو اجازه دهید تا پیاز تفت بخورد و طلایی شود حال سیر رنده شده و گوجه فرنگی رنده شده را به تابه اضافه کنید و تفت دهید تا آب گوجه تبخیر شود . در ادامه تفت دادن مواد را تا جایی ادامه می دهیم تا آّب گوجه فرنگی به طور کامل تبخیر شود.( از مقداری رب گوجه فرنگی و ادویه هم استفاده کنید)سپس مواد داخل تابه را به لوبیا اضافه کنید.
- یک سیب زمینی را شسته و پوست بگیرید و نصف کنید و به لوبیا اضافه کنید .وقتی سیب زمینی ها پخت آن را خارج کنید و له کنید و به لوبیا اضافه کنید.
- حال اجازه دهید لوبیا به مدت دو ساعت بپزد و جا بیفتد.
- چنجه ها ی گوشت را با کمی نمک و فلفل مزه دار کنید و سپس به سیخ بکشید و روی منقل کباب کنید.سپس داغ داغ در کنار خوراک لوبیا و آب نارنح و نان تازه و پیاز سرو کنید
مواد لازم برای تهیه چنجه گوسفندی
- گوشت فیله یا ران گوسفند به همراه کمی دنبه: ۱ کیلوگرم
- پیاز خرد شده: ۲ عدد
- فلفل سیاه و نمک: به مقدار لازم
- ماست: ۲ قاشق غذاخوری
- سس مایونز: ۱ قاشق غذاخوری
- فلفل دلمهای خرد شده :۱ عدد
- آب لیمو ترش تازه: ۳ قاشق غذاخوری
- روغن زیتون بدون بو: ۱ قاشق غذاخوری
تمام مواد را در یک کاسه بریزید و هم بزنیدو به مدت 8 ساعت در یخچال قرار دهید تا هم مزه دار شوند و هم گوشت ترد شود هنگام به سیخ کشیدن مقداری زعفران و نمک بزنید و کباب را روی زغال بپزید.
ارسال دیدگاه