کیک آلبالو یکی از خوشمزهترین کیکهاست که با رسیدن بهار و تابستان میتوان آن را تهیه کرد. این کیک خوشمزه را میتوانید به عنوان عصرانه سرو کنید.
شما همچنین میتوانید آلبالو را فریز کنید تا در پاییز و زمستان بتوانید این کیک خوشمزه را تهیه کنید.
مواد لازم:
- آلبالو بدون هسته یک لیوان
- آرد دو ونیم لیوان
- شکر یک ونیم لیوان
- تخم مرغ سه عدد
- ماست نصف لیوان
- روغن مایع سه چهارم لیوان
- بیکینگ پودر یک قاشق غذاخوری
- وانیل نصف قاشق چایخوری
طرز تهیه:
ابتدا فر را روی 180 درجه سانتیگراد روشن کنید. تخممرغ، شکر و وانیل را با همزن برقی به مدت پنج دقیقه بزنید تا کشدار و کرم رنگ شود.
سپس ماست و روغن مایع را اضافه کرده و خوب هم بزنید. آرد (یک قاشق غذاخوری از آرد را برای غلتاندن آلبالو کنار بگذارید) و بیکینگ پودر را که سه بار الک شده است به مواد اضافه کرده و با لیسک هم بزنید.
حال ته قالب را کاغذ روغنی بگذارید و با روغن مایع چرب کنید و تمام قالب را آرد پاشی کنید.
نصف مواد کیک را در قالب ریخته و نصف آلبالو را با مقدار کمی آرد آغشته کنید. این کار باعث میشود آلبالو به ته کیک نرود و وسط کیک باقی بماند. سپس آلبالوها را روی مواد کیک بچینید و باقیمانده مواد کیک را در قالب بریزید.
کیک را در فر که از قبل روشن کردهاید به مدت 40 تا 50 دقیقه قرار دهید. یک ربع قبل از اینکه کیک را از فر خارج کنید، باقیمانده آلبالو را روی کیک بچینید و یک قاشق غذاخوری شکر روی آلبالوها بپاشید و دوباره کیک را در فر قرار دهید. در این مرحله گریل فر را به مدت یک ربع روشن کنید تا روی کیک طلایی شده و شکر کمی ذوب شود.
به یاد داشته باشید که مراقب باشید روی کیک نسوزد و فقط رنگش کمی تیره شود.
ارسال دیدگاه