در این مقاله طرز تهیه مافین هات داگ یا همان هات داگ لقمه ای را به شما آموزش میدهیم. این مافین هات داگ میان وعده یا پیش غذایی خوشمزه است که طرز تهیه ای بسیار آسان و سریع دارد. این مافین ها را با انواع سس ها میتوانید نوش جان کنید. این فینگر فود لذیذ را میتوانید برای مهمانی هایتان تدارک ببینید.
مواد لازم:
- شکر 1/2 فنجان
- تخم مرغ 2 عدد
- آرد ذرت 1 فنجان
- آرد 1 فنجان
- هات داگ 8 عدد
- باترمیلک 1 فنجان
- کره آب شده 1/2 فنجان
- نمک 1/2 قاشق چایخوری
- جوش شیرین 1/2 قاشق چایخوری
طرز تهیه:
کف یک قالب مینی مافین را با اسپری روغن کمی چرب کنید. سپس یک قاشق غذاخوری از خمیر ذرت داخل هر قالب بریزید. هات داگها را به قطعات 2-3 سانتی برش بزنید و وسط هر خمیر یک تکه هات داگ قرار دهید. دقت کنید که بیش از حد خمیر داخل قالب نریزید زیرا مافین بعد از پخت کمی افزایش حجم خواهد داشت.
قالب مافین را به مدت 8 الی 12 دقیقه داخل فری که از قبل گرم شده قرار دهید تا نان ذرت برشته و طلایی شود. سپس قالب را بیرون بیاورید و اجازه دهید 5 دقیقه خنک شود. سپس مافینها را از قالب خارج کنید و نوش جان کنید. این مافینها را میتوانید تا چند روز در یخچال نگهداری کنید و هر بار قبل از سرو حدود 20 الی 30 ثانیه آن را گرم کنید.
ارسال دیدگاه