دستور پخت کشک بادمجان خوشمزه/غذایی رژیمی

جمعه، ۷ شهریور ۱۳۹۹ آشپزی
دستور پخت کشک بادمجان خوشمزه

طرز تهیه کشک بادمجان مجلسی

کشک و بادمجان یکی از غذاهای سنتی و بسیار پر طرفدار است. این غذا در شهر های مختلف متفاوت است و طبخ آن کمی فرق دارد.کشک بادمجان همانطور که از اسمش پیدا ست از کشک و بادمجان تشکیل شده بعلاوه پیاز و نعنا داغ .در ادامه با آشپز خانه دایان همراه ما باشید

 

مواد لازم :بادمجان : یک کیلو

کشک : ۲۰۰ تا ۲۵۰ گرم

پیاز : یک عدد متوسط (یا ۲ تا سه قاشق غذاخوری به صورت سرخ شده)

سیر  : ۳ حبه ( یا دو قاشق غذاخوری به سرخ شده)

نعنای خشک : یک قاشق غذاخوری

روغن مایع : به مقدار لازم

مغز گردو آسیاب شده : به مقدار لازم

نمک و فلفل سیاه، زردچوبه : به مقدار لازم

آب مرغ : یک پیمانه

 

طرز تهیه کشک بادمجان:

 

ابتدا کشک را داخل ظرفی میریزیم و بعد مقداری آب به آن اضافه میکنیم چون کشک غلیظ است و برای جوشاندن به مدت ۲۰ دقیقه نیاز دارد به مقداری آب .بعد با شعله خیلی کم می زاریم ریز جوش بخورد.

در این فاصله که کشک در حال جوشیدن است  بادمجان ها را پوست می گیریم و بعد آن را از طول به دو نیم می کنیم و در آب و نمک به مدت ۱۰ دقیقه قرار می دهیم تا تلخی و نفخ بادمجان گرفته شود. وبعد آبکش میکنیم

خب در این مرحله بادمجان ها به طور کامل سرخ شد کنار می گذاریم و بعد پیاز را به صورت نگینی خرد می کنیم و بعد در مقداری روغن و کمی زرد چوبه  سرخ میکنیم ( زمانی برای تهیه هر غذایی شما از پیاز استفاده می کنید اگر در موقع سرخ شدن پیاز به آن زرد چوبه اضافه کنید غذای شما خوش رنگ تر می شود)و  بعدسیر را هم تفت می دهیم و به بادمجان های سرخ شده اضافه می کنیم.

سپس مقداری آب مرغ برای خوشمزه تر شدن کشک بادمجان به آن اضافه می کنیم و بعد کمی نمک و فلفل سیاه به آن اضافه می کنیم. بعد شعله را کمی بیشتر کنید و زمانی که آب مرغ کمتر شده شعله را کم کنید.

خب در این مرحله بادمجان ها حسابی پخته شده و حالا با گوشت کوب آن را له می کنیم.( بعضی ها با گوشت کوب برقی آن را له می کند.البته فرقی ندارد اگر دوست دارید بیشتر له شود از گوشت کوب برقی استفاده کنید)

خب حالا نوبت نعناع داغه. در این مرحله شعله باید خیلی کم باشد تا نعناع نسوزد

در آخرین مرحله کشک ، نعناع ، و بادمجان ها همه رو آماده کردیم و بعد با هم در ظرفی همه رو مخلوط می کنیم و بعد کمی زردچوبه تفت داده شده و کمی گردو به آن اضافه می کنیم و بعد حدود ۱۵ دقیقه روی شعله تفت می دهیم تا تمام مواد به خورد هم برود. بعد آماده خوردن می شود.

 

 

خوراک زبان با سس قارچ ساده و مقوی +طرز تهیه

ترشی لوبیا سبز /ترشی تابستانه خوشمزه+طرزتهیه

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا