رازهای جادویی برای خوشمزه شدن حلیم گندم

چهارشنبه 28 خرداد 1404 آشپزی
خوشمزه شدن حلیم گندم

یکی از لذیذترین و محبوب‌ترین غذاها به خصوص در ماه رمضان، حلیم گندم است. این غذا که از ترکیب گندم و گوشت تهیه می‌شود، بسیار راحت و آسان است، اما برای خوشمزه‌تر شدن آن نیاز به رعایت نکاتی است. اگر شما نیز قصد دارید برای افطار غذایی لذیذ تهیه کنید، فوت و فن‌هایی که در این بخش آموزش می‌دهیم را فرا بگیرید!

تهیه حلیم با گوشت مناسب

اولین چیزی که باید به آن توجه کنید، نوع گوشت است. گوشت قرمز با استخوان (گردن، سرسینه یا دنده گوسفندی) مناسب‌ترین گوشت برای تهیه حلیم گندم محسوب می‌شود. همچنین باید به میزان گوشت نیز توجه کرد و میزان آن 1 به 2 نسبت به سایر مواد باشد. برای مثال، برای هر 1 کیلوگرم گندم، 500 گرم گوشت استفاده کنید.

اگر از افرادی هستید که گوشت قرمز دوست ندارند، می‌توانید حلیم گندم را با مرغ و گوشت بوقلمون نیز تهیه کنید.

خوشمزه شدن حلیم گندم

جدا پختن گندم و گوشت

برای بهتر کردن طعم حلیم گندم، باید گندم و گوشت را جداگانه بپزید و بعد از پختن باهم مخلوط کنید.

از بین بردن بوی زهم گوشت

با استفاده از دارچین، می‌توانید بوی زهم گوشت را از بین ببرید و طعم گوشت را بهبود بخشید.

کوبیدن گوشت

بعد از پختن گوشت، استخوان‌ها را جدا کرده و سپس با گوشت کوب بکوبید. هرگز گوشت را با چرخ کردن یا میکس کردن له نکنید.

استفاده از بلغور گندم

با استفاده از بلغور گندم، حلیم گندم را تهیه کنید. بلغور گندم را یک شب قبل خیس کرده و آب آن را چند بار عوض کنید.

جدا کردن پوست گندم

برای تهیه حلیم گندم با گندم پوست دار، بعد از پخت و لعابدار شدن آن، به کمک یک صافی پوسته‌ها را جدا کنید. سپس گندم صاف شده را کم‌کم به گوشت کوبیده اضافه کرده و با گوشت کوب بکوبید تا گوشت از هم باز شده و با گندم کاملا یکدست شود.

هم زدن گندم

در هنگام پخت حلیم گندم، باید آن را دائماً هم بزنید تا ته نگیرد. بهتر است از ظروف نچسب استفاده کرده و در زمان پخت گندم، کف روی آن را بردارید و حرارت را روی حالت ملایم قرار دهید. در هنگام پخت، زمانی که گوشت را به گندم اضافه می‌کنید، از یک قاشق غذاخوری روغن استفاده کنید.

Capture 44

استفاده از نخود در حلیم

برخی افراد برای از بین بردن بوی زهم گوشت و لعابدار شدن آن، از نخود استفاده می‌کنند.

سفت نکردن حلیم

برای اینکه حلیم گندم سفت نشود، اجازه ندهید آب آن تبخیر شود. بلکه بعد از اینکه آب اضافی حلیم تبخیر شد، حرارت را ملایم کرده و پس از جا افتادن، شعله را خاموش کنید.

افزودن شیر به حلیم

در اصفهان به حلیم گندم شیر اضافه می‌کنند و آن را روی حرارت قرار می‌دهند تا کاملاً با شیر بپزد و طعم آن را بگیرد. پس از آن مخلوط به دست آمده را با گوشت پخته شده مخلوط می‌کنند.

شعله کم و پخت خوب حلیم

یکی از رازهای خوشمزه شدن حلیم گندم، پخت خوب و جا افتادن این غذا است. معمولاً برای پخت حلیم گندم، به 8 تا 10 ساعت زمان نیاز است. هر چقدر حلیم گندم بیشتر روی شعله با حرارت کم بپزد، خوشمزه‌تر می‌شود.

rap morghe

طرز تهیه ساندویچ رپ مرغ خوشمزه و فوری

eshkene

طرز تهیه اشکنه کشک خوشمزه و ساده

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا