طرز تهیه خورش بامیه خوشمزه و ساده

چهارشنبه 24 اردیبهشت 1404 آشپزی
خورش بامیه

خورش بامیه یکی از غذاهای خوشمزه و مورد علاقه ایرانیان است که معمولاً در مراسمات و مهمانی‌ها سرو می‌شود. این خورش خوش‌طعم با ترکیب بامیه، ادویه‌جات و سایر مواد اولیه تهیه می‌شود و طعمی لذیذ و دلپذیر دارد.

ابتدا بادام هندی‌ها را آسیاب کنید. سپس فلفل سبز، زنجبیل و سیر را آسیاب کنید و کنار بگذارید. در آخر گوجه‌فرنگی‌ها را در همان ظرف آسیاب پوره کنید و جداگانه کنار بگذارید.

سر و ته بامیه‌ها را بزنید و در اندازه‌های ۳ سانتیمتری نصف کنید. ۱ و ½ قاشق غذاخوری روغن را داخل تابه بریزید و داغ کنید. سپس بامیه‌ها را در روغن بریزید و مقداری نمک روی آن بریزید.

بامیه‌ها را سرخ کنید تا کمی تیره و اندازه آن‌ها کوچک شود. گاز را خاموش کنید و بامیه‌ها را در ظرف دیگری بریزید.

۲ قاشق غذاخوری روغن را در همان تابه بریزید. دانه‌های رازیانه را به آن اضافه کنید. وقتی صدای ترق تروق دانه‌ها شروع شد پیاز خرد شده را اضافه کنید و تا زمانی که به رنگ قهوه‌ای روشن شدند ترکیب فلفل سبز، زنجبیل و سیر را اضافه کنید و به مدت ۱ دقیقه تفت دهید.

سپس پوره گوجه‌فرنگی را اضافه کنید و بگذارید تا زمانی که روغن از گوجه‌ها جدا شد بجوشد. پودر زردچوبه، فلفل قرمز، نمک و ادویه را اضافه کنید و خوب هم بزنید.

کشک و پودر گشنیز و زیره و بادام هندی آسیاب شده را اضافه کنید و خوب هم بزنید. در آخر بامیه‌ها را اضافه کنید و هم بزنید. سپس بگذارید به مدت ۲ الی ۳ دقیقه روی شعله ملایم گاز بپزد.

گاز را خاموش کنید و خورش بامیه را در ظرف دیگری بریزید. روی آن را با برگ گشنیز تزئین کنید و تا زمانی که غذا گرم است سرو کنید.

  • زمان تهیه: ۴۵ دقیقه
  • زمان پخت: ۳۰ دقیقه
  • مناسب برای ۴ نفر
خوراک چینی

طرز تهیه برنج با چغندر خوشمزه و ساده

milk shike

طرز تهیه میلک شیک خوشمزه و انرژی‌زا با طعم‌های مختلف

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا