اشکنه آب پیازک شیرازی یک غذای اصیل و خوشمزه از شهر شیراز است که به عنوان غذایی سبک و خوش طعم شناخته میشود. این غذا برای مواقعی که تمایل به تهیه غذایی بدون برنج داریم، بسیار مناسب است.
مواد لازم برای تهیه اشکنه آب پیازک شیرازی
- تخم مرغ 2 عدد
- ماست، ۱ فنجان
- روغن حیوانی به میزان لازم
- پیاز 2 عدد
- نعنا خشک، ۱ قاشق غذاخوری یا نعنای تازه ساطوری، ۳ قاشق غذاخوری
- شنبلیه خشک، ۱ قاشق غذاخوری یا شنبلیله تازه ساطوری، ۳ قاشق غذاخوری
- نمک و فلفل و زردچوبه، به میزان لازم
طرز تهیه اشکنه آب پیازک
ابتدا پیازها را در روغن سرخ میکنیم. اگر روغن حیوانی استفاده کردید شعله را کم کنید. بعد از اینکه کمی طلایی شدند، زردچوبه و سبزیها را اضافه کرده و تفت دادن را ادامه میدهیم.
وقتی سبزیها را تفت دادیم ۲ لیوان آب اضافه کرده و اجازه میدهیم تا به جوش بیاید.
در ظرفی دیگر تخم مرغ و ماست را با نمک و فلفل به هم میزنیم تا رگههای سفید ماست کاملاً محو شود و یک مایع یکدست به دست بیاید.
ترکیب تخم مرغ و ماست را به آب پیازک اضافه کرده و کمی هم میزنیم. به مدت 15 دقیقه اجازه میدهیم تا خوب جا بیافتد و کمی غلیظ شود.
حالا آب پیازک آماده است. آن را در کاسه بکشید و مانند همه اشکنهها درونش نان خشک ریخته و بعد از اینکه نانها کمی نرم شدند میتوانید آن را نوش جان کنید. شیرازیها اغلب آب پیازک را با ترشی سرو میکنند.
ارسال دیدگاه