اشکنه آب پیازک شیرازی

چهارشنبه 27 بهمن 1400 آشپزی

اشکنه آب پیازک شیرازی

اشکنه یک غذای اصیل شیرازی که به عنوان یک غذای سبک شناخته میشود . این غذا مناسب برای وقتهایی است که دلمان یک غذای بدون برنج میخواهد

 

مواد لازم برای تهیه اشکنه آب پیازک شیرازی

  1. تخم مرغ 2 عدد
  2. ماست، ‍۱ فنجان
  3. روغن حیوانی به میزان لازم
  4. پیاز 2 عدد
  5. نعنا خشک، ۱ قاشق غذاخوری یا نعنای تازه ساطوری، ۳ قاشق غذاخوری)
  6. شنبلیه خشک، ۱ قاشق غذاخوری یا شنبلیله تازه ساطوری، ۳ قاشق غذاخوری)
  7. نمک و فلفل و زردچوبه، به میزان لازم

طرز تهیه آب پیازک یا اشکنه شیرازی

طرز تهیه اشکنه آب پیازک

●ابتدا پیازها را در روغن سرخ می‌کنیم.اگر روغن حیوانی استفاده کردید شعله را کم کنید .

●بعد از اینکه کمی طلایی شدند، زردچوبه و سبزی‌ها را اضافه می‌کنیم و تفت دادن را ادامه می‌دهیم.

●وقتی  سبزی‌ها را تفت دادیم ۲ لیوان آب اضافه کرده و  و اجازه می‌دهیم تا به جوش بیاید.

●درظرفی دیگر تخم مرغ و ماست را با نمک و فلفل به هم می‌زنیم تا رگه‌های سفید ماست کاملا محو شود و یک مایع یک دست به دست بیاید.

●ترکیب تخم مرغ و ماست را به آب پیازک اضافه می‌کنیم و کمی هم می‌زنیم.

●به مدت 15دقیقه اجازه می‌دهیم تا خوب جا بیافتد و کمی غلیظ شود.

حالا آپ پیازک آماده است. آن را در کاسه بکشید و مانند همه اشکنه‌ها درونش نان خشک ریخته  بعد از اینکه نان‌ها کمی نرم شدند می‌توانید آن را نوش جان کنید.شیرازی‌ها اغلب آب پیازک را با ترشی سرو می‌کنند

۲ روش طرز تهیه سالاد پنیر

طرز تهیه اشکنه خوشمزه و خوش طعم به صورت مرحله به مرحله

تنقلات خانگی

تنقلات خانگی خوشمزه و پرطرفدار

کریستالیزه کردن میوه

کریستالیزه کردن میوه

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا