طرز تهیه اشکنه آب پیازک شیرازی خوشمزه و ساده

چهارشنبه 21 خرداد 1404 آشپزی
۲۰۵۷۲۴ 1

اشکنه آب پیازک شیرازی یک غذای اصیل و خوشمزه از شهر شیراز است که به عنوان غذایی سبک و خوش طعم شناخته می‌شود. این غذا برای مواقعی که تمایل به تهیه غذایی بدون برنج داریم، بسیار مناسب است.

مواد لازم برای تهیه اشکنه آب پیازک شیرازی

  • تخم مرغ 2 عدد
  • ماست، ۱ فنجان
  • روغن حیوانی به میزان لازم
  • پیاز 2 عدد
  • نعنا خشک، ۱ قاشق غذاخوری یا نعنای تازه ساطوری، ۳ قاشق غذاخوری
  • شنبلیه خشک، ۱ قاشق غذاخوری یا شنبلیله تازه ساطوری، ۳ قاشق غذاخوری
  • نمک و فلفل و زردچوبه، به میزان لازم

طرز تهیه آب پیازک یا اشکنه شیرازی

طرز تهیه اشکنه آب پیازک

ابتدا پیازها را در روغن سرخ می‌کنیم. اگر روغن حیوانی استفاده کردید شعله را کم کنید. بعد از اینکه کمی طلایی شدند، زردچوبه و سبزی‌ها را اضافه کرده و تفت دادن را ادامه می‌دهیم.

وقتی سبزی‌ها را تفت دادیم ۲ لیوان آب اضافه کرده و اجازه می‌دهیم تا به جوش بیاید.

در ظرفی دیگر تخم مرغ و ماست را با نمک و فلفل به هم می‌زنیم تا رگه‌های سفید ماست کاملاً محو شود و یک مایع یکدست به دست بیاید.

ترکیب تخم مرغ و ماست را به آب پیازک اضافه کرده و کمی هم می‌زنیم. به مدت 15 دقیقه اجازه می‌دهیم تا خوب جا بیافتد و کمی غلیظ شود.

حالا آب پیازک آماده است. آن را در کاسه بکشید و مانند همه اشکنه‌ها درونش نان خشک ریخته و بعد از اینکه نان‌ها کمی نرم شدند می‌توانید آن را نوش جان کنید. شیرازی‌ها اغلب آب پیازک را با ترشی سرو می‌کنند.

طرز تهیه اشکنه خوشمزه و خوش طعم به صورت مرحله به مرحله

برگر خانگی با چیپس سیب زمینی آشپزی

طرز تهیه برگر خانگی خوشمزه و ترد

۱۷۲۸۴۹

طرز تهیه خورش غوره مسما خوشمزه و لذیذ

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا