اشکنه آب پیازک شیرازی

چهارشنبه 27 بهمن 1400 آشپزی

اشکنه آب پیازک شیرازی

اشکنه یک غذای اصیل شیرازی که به عنوان یک غذای سبک شناخته میشود . این غذا مناسب برای وقتهایی است که دلمان یک غذای بدون برنج میخواهد

 

مواد لازم برای تهیه اشکنه آب پیازک شیرازی

  1. تخم مرغ 2 عدد
  2. ماست، ‍۱ فنجان
  3. روغن حیوانی به میزان لازم
  4. پیاز 2 عدد
  5. نعنا خشک، ۱ قاشق غذاخوری یا نعنای تازه ساطوری، ۳ قاشق غذاخوری)
  6. شنبلیه خشک، ۱ قاشق غذاخوری یا شنبلیله تازه ساطوری، ۳ قاشق غذاخوری)
  7. نمک و فلفل و زردچوبه، به میزان لازم

طرز تهیه آب پیازک یا اشکنه شیرازی

طرز تهیه اشکنه آب پیازک

●ابتدا پیازها را در روغن سرخ می‌کنیم.اگر روغن حیوانی استفاده کردید شعله را کم کنید .

●بعد از اینکه کمی طلایی شدند، زردچوبه و سبزی‌ها را اضافه می‌کنیم و تفت دادن را ادامه می‌دهیم.

●وقتی  سبزی‌ها را تفت دادیم ۲ لیوان آب اضافه کرده و  و اجازه می‌دهیم تا به جوش بیاید.

●درظرفی دیگر تخم مرغ و ماست را با نمک و فلفل به هم می‌زنیم تا رگه‌های سفید ماست کاملا محو شود و یک مایع یک دست به دست بیاید.

●ترکیب تخم مرغ و ماست را به آب پیازک اضافه می‌کنیم و کمی هم می‌زنیم.

●به مدت 15دقیقه اجازه می‌دهیم تا خوب جا بیافتد و کمی غلیظ شود.

حالا آپ پیازک آماده است. آن را در کاسه بکشید و مانند همه اشکنه‌ها درونش نان خشک ریخته  بعد از اینکه نان‌ها کمی نرم شدند می‌توانید آن را نوش جان کنید.شیرازی‌ها اغلب آب پیازک را با ترشی سرو می‌کنند

طرز تهیه اشکنه خوشمزه و خوش طعم به صورت مرحله به مرحله

تنقلات خانگی

تنقلات خانگی خوشمزه و پرطرفدار

کریستالیزه کردن میوه

کریستالیزه کردن میوه

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا