اشکنه آب پیازک شیرازی خوشمزه +طرز تهیه

چهارشنبه، ۸ مرداد ۱۳۹۹ آشپزی

اشکنه آب پیازک شیرازی یک  غذای سنتی شیرازی است که برای وعده  نهار سبک، یک غذای ساده برای شام، یک غذای بدون گوشت برای روزهایی که می‌خواهیم کمی گیاهخواری کنیم و یک غذای نونی برای وقت‌هایی است که از خوردن پشت سر هم برنج خسته شده‌ایم است

.مواد لازم برای تهیه اشکنه آب پیازک شیرازی

  1. تخم مرغ ۲ عدد
  2. ماست، ‍۱ فنجان
  3. روغن حیوانی به میزان لازم
  4. پیاز ۲ عدد
  5. نعنا خشک، ۱ قاشق غذاخوری یا نعنای تازه ساطوری، ۳ قاشق غذاخوری)
  6. شنبلیه خشک، ۱ قاشق غذاخوری یا شنبلیله تازه ساطوری، ۳ قاشق غذاخوری)
  7. نمک و فلفل و زردچوبه، به میزان لازم

آب پیازک شیراز

طرز تهیه اشکنه آب پیازک

●ابتدا پیازها را در روغن سرخ می‌کنیم.اگر روغن حیوانی استفاده کردید شعله را کم کنید .

●بعد از اینکه کمی طلایی شدند، زردچوبه و سبزی‌ها را اضافه می‌کنیم و تفت دادن را ادامه می‌دهیم.

●وقتی  سبزی‌ها را تفت دادیم ۲ لیوان آب اضافه کرده و  و اجازه می‌دهیم تا به جوش بیاید.

●درظرفی دیگر تخم مرغ و ماست را با نمک و فلفل به هم می‌زنیم تا رگه‌های سفید ماست کاملا محو شود و یک مایع یک دست به دست بیاید.

●ترکیب تخم مرغ و ماست را به آب پیازک اضافه می‌کنیم و کمی هم می‌زنیم.

●به مدت ۱۵دقیقه اجازه می‌دهیم تا خوب جا بیافتد و کمی غلیظ شود.

حالا آپ پیازک آماده است. آن را در کاسه بکشید و مانند همه اشکنه‌ها درونش نان خشک ریخته  بعد از اینکه نان‌ها کمی نرم شدند می‌توانید آن را نوش جان کنید.شیرازی‌ها اغلب آب پیازک را با ترشی سرو می‌کنند

بیشتر بخوانید:طرز تهیه کوفته هلو شیرازی

از ادویه های مفید آشپزخانه غافل نشوید

طرز تهیه نان خانگی خوشمزه با سبزیجات

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا