اشکنه آب پیازک شیرازی
اشکنه یک غذای اصیل شیرازی که به عنوان یک غذای سبک شناخته میشود . این غذا مناسب برای وقتهایی است که دلمان یک غذای بدون برنج میخواهد
مواد لازم برای تهیه اشکنه آب پیازک شیرازی
- تخم مرغ 2 عدد
- ماست، ۱ فنجان
- روغن حیوانی به میزان لازم
- پیاز 2 عدد
- نعنا خشک، ۱ قاشق غذاخوری یا نعنای تازه ساطوری، ۳ قاشق غذاخوری)
- شنبلیه خشک، ۱ قاشق غذاخوری یا شنبلیله تازه ساطوری، ۳ قاشق غذاخوری)
- نمک و فلفل و زردچوبه، به میزان لازم
طرز تهیه اشکنه آب پیازک
●ابتدا پیازها را در روغن سرخ میکنیم.اگر روغن حیوانی استفاده کردید شعله را کم کنید .
●بعد از اینکه کمی طلایی شدند، زردچوبه و سبزیها را اضافه میکنیم و تفت دادن را ادامه میدهیم.
●وقتی سبزیها را تفت دادیم ۲ لیوان آب اضافه کرده و و اجازه میدهیم تا به جوش بیاید.
●درظرفی دیگر تخم مرغ و ماست را با نمک و فلفل به هم میزنیم تا رگههای سفید ماست کاملا محو شود و یک مایع یک دست به دست بیاید.
●ترکیب تخم مرغ و ماست را به آب پیازک اضافه میکنیم و کمی هم میزنیم.
●به مدت 15دقیقه اجازه میدهیم تا خوب جا بیافتد و کمی غلیظ شود.
حالا آپ پیازک آماده است. آن را در کاسه بکشید و مانند همه اشکنهها درونش نان خشک ریخته بعد از اینکه نانها کمی نرم شدند میتوانید آن را نوش جان کنید.شیرازیها اغلب آب پیازک را با ترشی سرو میکنند
ارسال دیدگاه