پخت کیک اسفنجی ویکتوریا

سه‌شنبه 20 اردیبهشت 1401 آشپزی
کیک اسفنجی ویکتوریا

کیک اسفنجی ویکتوریا

یک کیک نان را با کمی خامه تازه و مقداری توت فرنگی به یک دسر جشن تبدیل کنید. کیک اسفنجی مخصوص ملکه ویکتوریا یکی از پر طرفدارترین کیک های اسفنجی در انگلستان هست. یک کیک سبک اسفنجی که خیلی هم راحت درست میشه.

مواد لازم کیک اسفنجی ویکتوریا

  • روغن آفتابگردان یا گیاهی به مقدار لازم
  • گرم کره 200 گرم
  • شکر 200 گرم
  • 4 عدد تخم مرغ متوسط، زده شده
  •  آرد  الک شده 200 گرم
  • 2 قاشق غذاخوری شیر
  • 1 قاشق چایخوری عصاره وانیل
  •  توت فرنگی 400 گرم
  • پودر قند 50 گرم
  •  مربای توت فرنگی200 گرم
  • ½لیمو، آب گرفته
  •  خامه دوبل200 میلی لیتر
  • بکینگ پودر یک قاشق غذاخوری
کیک اسفنجی ویکتوریا

کیک اسفنجی ویکتوریا

روش کیک اسفنجی ویکتوریا

آماده‌سازی آرد: آرد و بکینگ پودر را مخلوط کنید و سپس دو بار الک کنید تا هیچ گلوله‌ای در آرد باقی نماند و کاملا سبک شود.

مرحله 1

یک قالب (به ابعاد 19 در 9 سانتی‌متر) را روغن بزنید و با یک نوار کاغذ روغنی بپوشانید و کمی روی لبه‌ها آویزان کنید  این به شما کمک می‌کند بعداً کیک را راحت بیرون بیاورید. فر را روی 170/150 درجه سانتیگرادگرم کنید.

مرحله 2

کره و شکر را در یک کاسه بزرگ بریزید یا همزن ایستاده. با همزن برقی یا همزن هم بزنید تا رنگ کرم رنگ شود

مرحله 3

تخم مرغ ها را کم کم اضافه کنید و بین هر بار اضافه کردن خوب هم بزنید تا مخلوط یکدست شود. اگر آرد شروع به کشک شدن کرد، یک یا دو قاشق غذاخوری آرد اضافه کنید.

مرحله 4

باقی مانده آرد، شیر و وانیل را اضافه کنید و هم بزنید تا رگه هایی از آرد دیده نشود. داخل قالب آماده شده بکشید، سپس با استفاده از یک کاردک آن را به طور یکنواخت پخش کنید و سطح را صاف کنید. در طبقه وسط فر به مدت 50 دقیقه تا 1 ساعت یا تا زمانی که سیخ وسط فر تمیز بیرون بیاید بپزید. اگر مخلوط خیس کیک به سیخ چسبید، 5 دقیقه دیگر بپزید، سپس دوباره چک کنید. بگذارید 10 دقیقه در قالب خنک شود سپس با احتیاط به توری سیمی منتقل کنید و بگذارید کاملا خنک شود.

مرحله 5

چهار عدد از توت فرنگی ها را به قطعات کوچک خرد کنید و با 1 قاشق چایخوری پودر قند مخلوط کنید. کنار بگذارید. مقداری از توت فرنگی های باقی مانده را نصف یا یک چهارم کنید و بقیه را کامل بگذارید. پودر قند باقیمانده را با 2 قاشق مرباخوری و تمام آب لیمو مخلوط کنید تا مایه کیک غلیظی به دست آید – باید آنقدر غلیظ باشد که از کناره های کیک بریزد. خامه را در یک کاسه بریزید و آنقدر هم بزنید تا شکل خود را حفظ کند – مراقب باشید زیاد هم نزنید.

مرحله 6

کیک را با استفاده از یک چاقوی تیز دندانه دار از وسط از وسط برش دهید. کمی از مربای باقی مانده را روی لایه پایه بمالید. نیمی از خامه فرم گرفته را به صورت زیگزاگ روی آن ریخته و توت فرنگی های خرد شده و آب شربتی را از کاسه بریزید. ساندویچ با رویه کیک. باقیمانده خامه فرم گرفته را به همین ترتیب لوله کنید، سپس توت فرنگی های نصف شده، ربع شده و کامل را روی آن بچینید. روی مایه کیک بریزید تا تمام شود. بهتر است در همان روز سرو شود، اما تا سه روز در یخچال نگهداری می شود.

پخت چیزکیک توت سه لایه

چیزکیک توت سه لایه

کیک توت فرنگی

پخت کیک توت فرنگی

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا