پخت کیک توت فرنگی

سه‌شنبه 20 اردیبهشت 1401 آشپزی
کیک توت فرنگی

کیک توت فرنگی

با یک کیک توت فرنگی ساده پر از تکه های توت فرنگی خرد شده از انواع توت های فصل نهایت استفاده را ببرید. یک اسفنج سبک با ماست طبیعی بپزید تا مرطوب و پف دار بماند. آن را به چند لایه تقسیم کنید و با پنیر نرم بپوشانید.

مواد لازم کیک

  • 400 گرم کره نرم شده، به علاوه بیشتر برای قالب
  • شکر  400 گرم
  • 5عدد تخم مرغ بزرگ
  • 400 گرم آرد
  • 100 میلی لیتر ماست طبیعی
  • 300 گرم توت فرنگی پوست کنده و نصف شده
  • 2 قاشق چایخوری عصاره وانیل

برای لایه میانی کیک

  • 100 گرم کره، نرم شده
  • 250 گرم پنیر نرم
  • پودر قند 600 گرم
  • مربای توت فرنگی 400 گرم

 

کیک توت فرنگی

کیک توت فرنگی

روش پخت کیک توت فرنگی

مرحله 1

پایه های سه قالب کیک 18 سانتی متری را کره بمالید و بپوشانید. فر را با دمای 180/160 درجه سانتیگراد گرم کنید. کره و شکر را در غذاساز مخلوط کنید تا یکدست و کرم رنگ شود. تخم مرغ، آرد و ماست را اضافه کرده و دوباره مخلوط کنید. 200 گرم توت فرنگی  و وانیل را اضافه کنید. یک بار دیگر هم بزنید تا مخلوط به خوبی ترکیب شود.

مرحله 2

خمیر کیک را به طور مساوی بین سه قالب کیک تقسیم کنید. رویه ها را با کفگیر پهن کرده و صاف کنید، سپس به مدت 25 تا 30 دقیقه بپزید، تا زمانی که کیک ها بلند شوند و یک سیخ که در مرکز فرو کرده اید تمیز بیرون بیاید. اگر مخلوط خیس به سیخ چسبید، 5 دقیقه دیگر به فر برگردانید. بگذارید 5 دقیقه در قالب ها بماند سپس روی توری سیمی قرار دهید و بگذارید کاملا خنک شود.

مرحله 3

برای مایه کیک، کره و نصف شکر را با هم مخلوط کنید تا یکدست و کرم رنگ شود، پنیر نرم و باقی مانده شکر را اضافه کنید و دوباره هم بزنید. مواظب باشید بیش از حد مخلوط نشوید چون مایه آبریزش می شود. (اگر بیش از حد مخلوط کنید، نگران نباشید – با همزن برقی به مخلوط کردن ادامه دهید تا دوباره غلیظ شود).

مرحله 4

کیک ها را با مربا و نیمی از مایه کیک بپوشانید. کیک نهایی را روی آن برعکس کنید، بنابراین پایه کیک اکنون روی آن قرار گیرد و سطح صافی به شما بدهد. مابقی مایه کیک را روی کیک بریزید، با استفاده از یک چاقوی پالت، مایه کیک را روی کیک و کناره ها پخش کنید.

در صورت تمایل، کمی مایه کیک را روی رزت های دور لبه کیک قرار دهید. توت فرنگی های باقی مانده را روی آن قرار دهید. می توانید تا یک روز قبل از سرو درست کنید، در جای خنک یا در یخچال نگهداری کنید. به مدت سه روز نگهداری می شود.

 

کیک توت فرنگی

کیک توت فرنگی

کیک اسفنجی ویکتوریا

پخت کیک اسفنجی ویکتوریا

شیرینی تاتلی

شیرینی / طرز تهیه شیرینی تاتلی ترکی

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا