سالاد بوقلمون / طرز تهیه سالاد بوقلمون خوشمزه با انار و کشمش

چهارشنبه 23 تیر 1400 آشپزی
salad bogalamon

فهرست مطالب:

1-مواد لازم برای تهیه سس سالاد بوقلمون

2-مواد لازم برای تهیه سالاد بوقلمون

 

سالاد بوقلمون سالاد خوشمزه و رژیمی است  و  یک وعده بسیار مناسب برای افرادی است که  اضافه وزن دارند.  این سالاد یک غذای کامل محسوب میشه و هر4 گروه مواد غذایی را در خود جا داده و به صورت گرم یا سرد سرو می شود می توانید این سالاد را با مرغ نیز تهیه کنید . در بخش آشپزی مجله دایان  با طرز تهیه سالاد بوقلمون خوشمزه و مقوی با ما همراه باشید.

سالاد بوقلمون

سالاد بوقلمون

مواد لازم برای تهیه سس سالاد بوقلمون

  • پیاز قرمز : 1/2 عدد 
  • فلفل چیلی : نصف 1 عدد 
  • زنجبیل رنده شده : 2 قاشق غذاخوری 
  • شربت انار : 4 قاشق غذاخوری 
  • سس سویا : 2 قاشق غذاخوری
  • روغن کنجد : 2 قاشق غذاخوری
  • پرتقال : نصف پرتقال
  • لیمو :نصف 1 عدد
  • روغن زیتون : 1 تا 2 پیمانه بسته به میزان سس

مواد لازم برای تهیه سالاد بوقلمون

  • بوقلمون پخته و ریش شده : 200 گرم
  •  کاهو یا اسفناج خرد شده  : 1 تا 2 پیمانه
  • بادام هندی : 115 گرم
  •  کشمش : 115 گرم
  • ادویه آسیایی پنج ادویه : 2 قاشق مرباخوری
  • عسل : 1 قاشق غذاخوری
  • نعناع تازه خرد شده  : به مقدار لازم
  • گشنیز تازه خرد شده  : به مقدار لازم
  •  دانه انار شیرین یا ملس: 85 گرم

 

سالاد بوقلمون

سالاد بوقلمون

طرز تهیه سالاد بوقلمون آسیایی با انار و کشمش

  1.  برای تهیه سالاد بوقلمون ابتدا  سس این سالاد را آماده کنید . پرتقال و لیمو را پوست اول و دوم آن  بگیرید و هسته آن  خارج کنید و همراه  با پیاز خرد شده و زنجبیل و سویا سس و شربت انار  و چیلی خرد شده  درون مخلوط کن ریخته تا مواد یک دست شوند سپس دو برابر سس روغن زیتون بکر  به سس اضافه کنید.  سس آماده شده را در یخچال قرار دهید و  سالاد را آماده کنید
  2.  اگر بوقلمون پخته شده ندارید  یک تکه سینه بوقلمون را با نمک و فلفل و زرماری و پیاز  خرد شده و مقداری آب  آبپز کنید و بعد از خنک شدن ریش کنید .
  3.  یک تابه مناسب برداشته و روی  حرارت گذاشته تا گرم شود.  گوشت بوقلمون، ریش شده و بادام هندی خام وکرنبری خشک  یا کشمش پلویی را درون تابه بریزید و کمی تفت بدید سپس دو قاشق  ادویه آسیایی رو اضافه کنید و مقداری تفت دهید بعد ، عسل را اضافه کنید ، هم بزنید وبعد از 3 تا 4 شعله را خاموش کنید این برای گرم کردن سالاد است  نه برای پخت.
  4.  بعد ار اینکه شعله را خاموش کردید در ظرف سرو هر نوع برگ پایه سالاد استفاده کنید مثل برگ کاهو یا اسفناج  همراه نعناع و گشنیز  خرد شده بریزید وقتی سبزیهای خرد شده را در ظرف سرو ریختید مقداری از سس را روی آنها بریزیدو  باقی موادی که درون تابه تفت دادید و کمی  خنک شده را روی سبزیجات بریزید و دوباره روی مواد سس بریزید ودرآخر انار دون شده را روی سالاد بریزید که زیبایی خاصی به سالاد می دهد سالاد بوقلمون شما آماده است نوش جان

 

خمیر پیتزا

طرز تهیه خمیر پیتزا فوری

لنجو یا ماهی آب پز؛ غذای محلی استان سیستان و بلوچستان

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا