فواید و دستور تهیه دال عدس خوشمزه و سالم

یکشنبه 14 اردیبهشت 1404 آشپزی ، سلامت
از عدس تا چای ریبوس

عدس ها جزو دانه های خوراکی از گروه حبوبات هستند و با خواص بی نظیر خود برای سلامتی شناخته می شوند. عدس سرشار از فیبر و پروتئین است و جزء اصلی بسیاری از برنامه های غذایی محسوب می شود. در این مقاله به بررسی فواید عدس و دستور تهیه دال عدس هندی خواهیم پرداخت.

فواید عدس برای سلامتی

عدس به سلامت قلب کمک می کند و دارای ویژگی های آنتی اکسیدانی است. مصرف منظم عدس به کنترل فشار خون و قند خون کمک می کند. همچنین، عدس منبع خوبی از فیبر است که به سلامت دستگاه گوارش کمک می کند.

مواد لازم

  • عدس – 1 فنجان
  • گوجه فرنگی خرد شده – 1 فنجان
  • پیاز متوسط خرد شده – 1 فنجان
  • رب سیر و زنجبیل – 1 قاشق چایخوری
  • زردچوبه – به میزان لازم
  • پودر چیلی قرمز – ½ قاشق چایخوری
  • دانه زیره – ¼ قاشق چایخوری
  • فلفل قرمز دانه دار – 1-2 عدد
  • برگ گشنیز تازه خرد شده برای تزئین
  • نمک به سلیقه

روش تهیه

عدس ها را بشویید و خیس کنید. سپس به همراه سایر مواد در قابلمه بپزید. پس از پخت، مخلوط را تفت دهید و در نهایت با برگ گشنیز تزئین کنید.

با گنجاندن عدس در وعده های غذایی روزانه، می توانید از فواید سلامتی آن بهره مند شوید و در عین حال غذایی خوشمزه و مغذی تهیه کنید.

Capture 52

آموزش لذیذترین طرز تهیه چیز کیک توت فرنگی برای عاشقان دسر

Capture 12

طرز تهیه جوجه کباب خانگی خوشمزه و لذیذ

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا