عدس ها جزو دانه های خوراکی از گروه حبوبات هستند و با خواص بی نظیر خود برای سلامتی شناخته می شوند. عدس سرشار از فیبر و پروتئین است و جزء اصلی بسیاری از برنامه های غذایی محسوب می شود. در این مقاله به بررسی فواید عدس و دستور تهیه دال عدس هندی خواهیم پرداخت.
فواید عدس برای سلامتی
عدس به سلامت قلب کمک می کند و دارای ویژگی های آنتی اکسیدانی است. مصرف منظم عدس به کنترل فشار خون و قند خون کمک می کند. همچنین، عدس منبع خوبی از فیبر است که به سلامت دستگاه گوارش کمک می کند.
مواد لازم
- عدس – 1 فنجان
- گوجه فرنگی خرد شده – 1 فنجان
- پیاز متوسط خرد شده – 1 فنجان
- رب سیر و زنجبیل – 1 قاشق چایخوری
- زردچوبه – به میزان لازم
- پودر چیلی قرمز – ½ قاشق چایخوری
- دانه زیره – ¼ قاشق چایخوری
- فلفل قرمز دانه دار – 1-2 عدد
- برگ گشنیز تازه خرد شده برای تزئین
- نمک به سلیقه
روش تهیه
عدس ها را بشویید و خیس کنید. سپس به همراه سایر مواد در قابلمه بپزید. پس از پخت، مخلوط را تفت دهید و در نهایت با برگ گشنیز تزئین کنید.
با گنجاندن عدس در وعده های غذایی روزانه، می توانید از فواید سلامتی آن بهره مند شوید و در عین حال غذایی خوشمزه و مغذی تهیه کنید.
ارسال دیدگاه